Новата поредица Celebs Go Dating трябва да започне по-късно това

...
Новата поредица Celebs Go Dating трябва да започне по-късно това
Коментари Харесай

Звездата на Celebs Go Dating почти напусна шоуто E4 след „задействащо“ преживяване, което я накара да се нуждае от терапия

Новата поредност Celebs Go Dating би трябвало да стартира по-късно това лято – само че едно известно лице разкри, че съвсем се отхвърли от E4 шоу, преди да бъде излъчено.

Ела Морган, която стана известна в последната английска поредност „ Женени от пръв взор “ като първият транссексуален участник в шоуто, удостовери, че е част от тазгодишния лист със звезди. Но единствено няколко седмици след началото на фотосите 30-годишната призна, че е „ по-трудно “, в сравнение с си е мислила, че ще бъде, и желае да има терапия, откакто сериалът завърши след „ задействащо “ прекарване.

В поредност от видеоклипове, оповестени в нейните истории в Instagram, Ела сподели на своите 200 000 почитатели, че преди малко е имала „ в действителност странна седмица “ и се усеща „ отпаднала “, тъй като е „ осъзнала няколко неща “ за себе си, откогато се е записала в Celebs Go Dating.

Тя изясни: „ Мислех, че MAFS е мъчно, само че това е по-трудно и знам, че ще потегли на странствуване в това шоу. От MAFS в действителност не съм излизал с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР