Пловдив е домакин и организатор на най-голямото сватбено изложение за

...
Пловдив е домакин и организатор на най-голямото сватбено изложение за
Коментари Харесай

Пловдив домакин на най-голямото сватбено изложение за Южна България

Пловдив е хазаин и уредник на най-голямото сватбено ревю за Южна България, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  То ще се организира тази събота и неделя (26 и 27 януари) в палата 7 на Международния панаир, а вратите му са отворени от 10 до 18 часа за всички влюбени, които ще имат опция да се срещнат с най-новите тенденции. Младоженците ще видят настоящите трендове за сватбени украси, торти, булчински рокли, бижута и козметика, ще се срещнат със експерти по всички съпътстващи действия.

Сред изложителите са сватбени организации, флористи, ателиета за предложения, за фото- и видеозаснемане, за осветяване и озвучаване, фешън къщи, заведения за хранене и бутикови сладкарници, салони за хубост, магазини за занимателни продукти и за украшения, водещи на празненства, танцови и музикални обединения - т.е. ревюто събира на едно място  всичко, което е належащо за този трогателен ден, с цел да го направи хубав и несравним.

Очакванията са над 5000 посетители да посетят третото издание на Weddings & Events Expo. Общинско дружество " Радостни обреди " - сътрудник на проявата, ще дава информация за процедурите при подписване на цивилен брак.

Какво ще се случи събота и неделя, каква сватбена 2019-та чака Пловдив и какви са огромните проекти ма " Радостни обреди " за годината - вижте в изявлението на Plovdiv24.bg с шефа на общинското дружество Румяна Толова. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР