Плейофите за влизане в групите на Шампионската лига продължават тази

...
Плейофите за влизане в групите на Шампионската лига продължават тази
Коментари Харесай

Плейофите в Шампионската лига - на живо в каналите на bTV Media Group

Плейофите за влизане в групите на Шампионската лига не престават довечера в 22:00 часа с нови три забавни конфликта. Те ще бъдат излъчени онлайн в каналите на bTV Media Group. Коментарното ни студио по bTV Action стартира в 21:30 ч.

В най-интересната среща " Йънг Бойс " приема " Цървена звезда ". Гледайте я директно по bTV Action.

Двата отбора дебютираха в групите на Шампионската лига през предишния сезон, а в този момент ще се опитат още веднъж да намерят място измежду елита на Стария континент.
Снимка: Reuters
" Звездашите " имат леко психическо преимущество след трагичния триумф над " Копенхаген " с дузпи предходната седмица.
" Бог е на небето, на вратата - Борян " (ВИДЕО) Бившият вратар на "Лудогорец " още веднъж воин за своя отбор в квалификациите за Шампионска лига
Това ще е втори конфликт сред " Йънг Бойс " и " Цървена звезда ". Те играха един против различен през сезон 2004/05 във втория прелиминарен кръг на шампионата. Тогава сърбите надвиха с общ резултат 5:2 от двата мача (3:0 като хазаин и 2:2 като гост).

Мачът сред " Олимпиакос " и " Краснодар " ще бъде излъчен по RING. Гърците имат стабилен опит в групите на Шампионската лига за разлика от съветския отбор, който се цели в дебютното си присъединяване. През предишния сезон " Краснодар " впечатли с представянето си в Лига Еврова и е подготвен да сервира изненада.

Снимка: Reuters

" Динамо " Загреб и " Розенборг " също ще спорят за едно място в груповата фаза. Тази среща ще бъде излъчена онлайн на Voyo.bg. Хърватите желаят да стигнат до групите на Шампионската лига за пети път в историята.

Шампионът на Норвегия има 11 участия, само че за последно игра в груповата фаза през сезон 2007-08 насам. Двата отбора не са се срещали до момента в Европа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР