Плеймейтката Златка Райкова не позволи на годеника си Карен да

...
Плеймейтката Златка Райкова не позволи на годеника си Карен да
Коментари Харесай

Златка изгони Карен от родилното

Плеймейтката Златка Райкова не разреши на годеника си Карен да е до нея при раждането на сина им, който носи името на таткото. " В родилната зала няма място за татковци " - аргументирала си хубавицата. 

Носителката на купата „ Мис Плеймейт ” за 2007 година заяви, че е бременна при започване на декември, когато с годеника й бяха на отмора на Малдивите. По това време русокоската показа във виртуалното пространство своя провокативна фотография, на която театралничи без облекла. На изображението тя стоеше под външния душ в двора на първокласната вила, която бяха наели на екзотичната дестинация. Акцентът в него бе наедрелият й стомах, издаващ, че още веднъж ще бъде майка. Това е втори наследник за хубавицата, която има правоприемник Благой от някогашния футболист Благо Георгиев – Джизъса. Детето към този момент е на 3 години, а неотдавна Русата Златка съобщи, че нито баща му, нито баба му и дядо му по бащина линия се интересуват от него. За мъника плеймейтката разчита на грижите на Карен и майка си Виктория.

В обществените мрежи се майтапят, че русокоската е изчакала някогашният й Благой Георгиев да се прибере от Доминикана, където участваше в „ Сървайвър ”, с цел да го сюрпризира с бебе от различен мъж.

„ Няма единствено Джизъса да прави бебета. Малко и Златка да го подразни с наследници ” – майтапят се в светските среди. В момента русокоската ликува поради следващия бракоразвод на някогашния й избраник, който я болест поради младата Полина Спасова и се ожени за нея, само че бракът им просъществува единствено година.

В началото на предишния месец Златка и Карен проведоха бебешко празненство по случай идното раждане, въодушевено от американския бит, прочут като „ Baby Shower ”. Тя обаче наруши открития презокеански обред, съгласно който на събирането се канят само дами, защото на нейното участваха и господа. Любопитна детайлност е, че на събирането еротичният модел разкри първата писмен знак от името на детето, което другояче държи в цялостна загадка, отказвайки да го разкрие. Тогава от изявленията й в обществената мрежа се видя, че върху захарната глазура на бисквитите за спомен, раздавани на гостите, е изписано „ К ”, което присъстваше и в надписа, изравен върху огромната картонена фигура, изрязана във формата на луна.

Отговаряйки обаче по-късно на въпросите на своите фенове, тя изрично съобщи, че няма авансово да разкрие по какъв начин ще кръсти втория си наследник. Въпреки това мнозина допуснаха, че не е изключено Райкова да е решила да назова момчето на татко му, както стори в предишното с първото си дете, което кръсти на някогашния футболист Благой Георгиев, а след това съжали, че го е нарекла по този начин, и в този момент му споделя Боби.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР