Плеймейтката Златка Райкова и бившият футболист Благой Георгиев кръстиха сина

...
Плеймейтката Златка Райкова и бившият футболист Благой Георгиев кръстиха сина
Коментари Харесай

Картонена торта за ЧРД на Благо-младши

Плеймейтката Златка Райкова и някогашният футболист Благой Георгиев кръстиха сина си . Специалното събитие съответства с първия рожден ден на Благой младши. След църковната гала в храма Златка и Джизъса поканиха 30 посетители на охолно празненство, за което пръснаха най-малко пет бона. Само за приказната бяла декорация със златни балони семейство даде 500 лева

Златка и Благо подарили на всичките си посетители и специфични меденки с буквата на детето и ангелче със златна панделка, като всичко това им излязло към 400-500 лева За изненада на присъстващите триетажната празнична торта не била същинска, а от картон. Златка държала на хартиена, с цел да може да бъде част от ангелските украшения и всички посетители да се снимат с нея. Отделно гостите хапнали като десерт торта с крем шампанско и горски плодове, още веднъж направена ръчно в една от най-скъпите парници. Тя излязла към 300 лева Отделно богатата почерпка със засукани ястия и марков алкохол в елитно заведение коства три бона.

Пищното празненство траяло до късните часове на деня, а дребният бил обсипан със скъпи играчки и маркови облекла, писа „ Галерия “. Златка и богатство не пропуснаха да се похвалят с поредност от видеоклипове и фотоси на които за първи път демонстрират и лицето на момчето.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР