Плеймейтката Десислава Димитрова, по известна като Деси Фотосесията е решила

...
Плеймейтката Десислава Димитрова, по известна като Деси Фотосесията е решила
Коментари Харесай

НОВА МОДА! Плеймейтки и чалга певици лягат под ножа, махат силиконови цици и джуки

Плеймейтката Десислава Димитрова, по известна като Деси Фотосесията е решила да се раздели със силикона в гърдите си. Идеята на Деси е да се радели с всичко ненужно по себе си ще й коства 15 бона. Брюнетката ще се раздели първо с изкуствените си устни. Тя е сигурна, че след фрапантната смяна ще успее да осъществя част от проектите си, които са свързани с задължения в чужбина.

Певицата Преслава е първата, която реши да легне под ножа и назад на своите колежки понижи фрапантно гръдната си обиколка. В Миналото Преси се оплакваше от големите си естествени дадености, които й причиняваха болки в гърба. Тя понижи естествения си бюст с цели 15 см, от 105 на 90, е немска клиника.

В същата болница се оперира и колежката й Деси Слава. Тя понижи естествената си гръдна обиколка с 6 см, като показа, че огромните гърди не я карат да се усеща секси. Подобно на Преслава и тя слага болките в гърба преди всичко. По това време Деси се хвалеше с съвършени мерски 90-60-90.

Според последните клюки и фолкпевицата Ивана обмисля да понижи бюста си, който напомпа преди 18 години. С днешна дата имплантите почнали да се деформират и тя е безапелационна, че ще се радели с рях вечно, написа „ Телеграф “.

Едрогърдата Катя от Ритон, чиито естествени дадености постоянно са обсъждана тематика споделя, че се опасява да легне под ножа. Катя, която отвя силиконовите фурии, призна, че не се побира в общоприетите сутиени и постоянно се постанова да купува поръчкови модели.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР