Плеймейтка бе на разпит след твърденията на бизнесмена Светослав Илчовски,

...
Плеймейтка бе на разпит след твърденията на бизнесмена Светослав Илчовски,
Коментари Харесай

Набедената за Мата Хари: Отричам, не познавам тези хора

 Плеймейтка бе на разпит след изказванията на предприемача Светослав Илчовски, че тя е Мата Хари. Маги Бадер беше призована в следствения отдел на Софийската градска прокуратура, където към този момент седмица показания дават Светослав Илчовски, посоченият от него като ковчежник на някогашната власт Иван Ангелов и в този момент плеймейтката Бадер.

" Не познавам персонално нито господин Борисов, нито господин Ангелов, нито господин Илчовски. Всичко това е медийна нечиста сделка, питаха ме главните неща. Отричам, не съм Мата Хари. Нека прокуратурата си свърши работата. Да се надяваме, че петното върху името ми ще бъде изчистено ", сбита бе на излизане Магдалена Тепавичарова, както е същинското име на моделът.

На 5-и май в Комисията за проверката на ръководството през последните 10 години Илчовски съобщи, че плеймейтка е била наета против 5 000 лв. да обслужи някогашния министър председател Бойко Борисов и тя е Мата Хари (по думите на Борисов), която е снимала фрагментите с еврото и кюлчетата, които се твърди, че са от спалнята на някогашния министър-председател. 

Името ѝ беше посочено от Илчовски в изявление за уебсайт, а тя отговори във Фейсбук, че не познава премиера и ще съди всеки, който замеси името ѝ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР