Плейбой № 1 на телевизията – Юксел Кадриев, е хлътнал

...
Плейбой № 1 на телевизията – Юксел Кадриев, е хлътнал
Коментари Харесай

Юксел Кадриев се вкара в беля с 27-годишна красавица в bTV, сложи си таралеж в гащите

Плейбой № 1 на малкия екран – Юксел Кадриев, е вдлъбнат по новото попълнение в колектива на новините – Виктория Готева, шушукат из bTV.

Лицето на утринните и обедните излъчвания на медията и старши репортерът и водещ Ивайло Везенков от 9 юли са в нова роля като двойка в представянето на най-важното от деня във вечерните вести.

Те се редуват дружно с титулярите Юксел Кадриев и Виктория Петрова и другата двойка – Лиляна Боянова и Иван Георгиев. Гетова е на 27 години, родена е в Пазарджик, където приключва езиковата гимназия „ Бертолт Брехт “, написа „Ретро“. Любовта й към литературата я насочва към Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, където приключва публицистика. Работила е в онлайн и печатни медии, а през 2016 година става част от новинарския отдел на бТВ като стажант.

Като познавач на женската хубост Кадриев незабавно спрял погледа си на нея, а напоследък не пропущал да й прави похвали, издават техни сътрудници. Напоследък се приказва, че гонещият 50 Юксел още веднъж е минал в лагера на ергените.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР