Плевнелиев: Балотажът е геополитически, ако Путин вземе София, ще вземе

...
Плевнелиев: Балотажът е геополитически, ако Путин вземе София, ще вземе
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Кой се страхува от Ваня Григорова?

Плевнелиев: Балотажът е геополитически, в случай че Путин вземе София, ще вземе и България. " Плевнелиев и Терзиев са с една Българска комунистическа партия квас забъркани, от една Българска комунистическа партия майка сукали, с една и съща пристрастеност се отхвърлят от нея, и един и същи боязън ги тресе, да не изпаднат зад борда от втората класа на презокеанския транспортен съд " ; " И Путин като вземе София и България заместника на магарето на Баце ще си изкара остарелия партиен билет и ще върви да вее аленото знаме на Орлов мост. Как го сподели проф. Илчев - Господи какви нищожества ни ръководят " ; " Хайде, Бойко! Ти най-малко приличаш на човек, тъй че, махай ги тези жалки сходства на политици! ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

 

Кой се опасява от Ваня Григорова?

Ваня Григорова не е някоя служителка на Терзиев, да я извика в кабинета си на кафе с райбер. Или ще отиде на двубой на неутрална територия, в случай че въобще можем да обявим за такава " огромните " малките екрани, или дуелът ще бъде извоюван служебно от дамата, тъй като " джентълменът " не се е явил заради припадък на боязън.

 

Богдана Тотева 2

Терзиев! Ти през днешния ден обществено отказваш да дебатираш с съперника си! А на следващия ден, когато вероятно станеш кмет на София, отново ли ще откажеш да изслушваш хората, за техните проблеми?! Такъв кмет не би трябвало на София! Остани си със здраве в " Държавна сигурност " и не се занимавай с неща, за които и хал хабер си нямаш и не уважаваш най-елементарно електората си!

 

Краставите магарета през девет баира се подушват

Плевнелиев и Терзиев са с една Българска комунистическа партия квас забъркани, от една Българска комунистическа партия майка сукали, с една и съща пристрастеност се отхвърлят от нея, и един и същи боязън ги тресе, да не изпаднат зад борда от втората класа на презокеанския транспортен съд. Обаче типично комунистическо-милиционерския нрав няма по какъв начин да изтрият. Личи им толкоз крещящо и никаква, даже още по-крещяща хавайска риза, не може да скрие срамотиите им.

 

С помощта на Русия ще си запазим

Как е допустимо президент на България да каже: " Предпочитам Силициевата котловина (САЩ) пред Топлоелектрическа централа Марица (България)!?!.... И на двете места работят хиляди българи, единствено че........ първите работят за непознати работодатели, които вършат всичко допустимо да изсмукват и крадат човешкия запас виталният капацитет на всички страни, с което пречат на страните да се развиват с достиженията в науката и технологиите като им взимат фрагментите. От нарцисизъм. А вторите, хиляди българи в Мариците, работят за България и за нейното развиване. Какъв български президент, какви безумни мисли....... може и още по тематиката, нямаме нерви, не.

 

Отговаряме на " Плевнелиев: Балотажът е геополитически, в случай че Путин вземе София, ще вземе и България " и тогава БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЛАГОДЕНСТВА!

Защото България ще употребява евтините съветски енергийни запаси - газ, нефт, уран, ще си произвеждаме електричество за бита и стопанската система на най-ниските цени непосредствено от производителя, а не от измислената " интернационална енергийна борса " (ти да видиш и борса!) и НЯМА ДА ИМА ЕНЕРГИЙНА БЕДНОСТ за НИКОГО, господин някогашен държавен глава на България. Ама на тебе, Росене Плевнелиев не ти пука за достолепието на българския народ, искаш българите да сме унижени и да се молим за нещастните енергийни помощи за енергийна беднотия.... и всичко това поради едни егоисти които желаят да господстват над ближните си с.... енергийна богатост. С ПУТИН И ЕВТИНИТЕ РУСКИ ГОРИВА ДИРЕКТНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЛАГОДЕНСТВА.... второ....

 

Пълен неадекватник,

изключително в случай че се има поради сериозната смяна на геополитическата конюнктура. Ами то Путин ги направи смешни и жалки вашите " евроатлантически сътрудници ".

 

Конкретен

Съжалявам, Плевнелиев! Вие сте изрекли една изключителна нелепост, освен това воден от изцяло непотребна и извънредно досадна надменност, желайки да привлечете вниманието върху незабелязваната(странно за какво ли) просторност и изчерпателност на вашата личност. Цялата тази режисура е долна и отвратителна. Е, добре, това е моето субективно виждане! Тогава дано най-малко да посегнем към обстоятелствата. В неделя ще се организира МАЖОРИТАРЕН избор за СТОПАНИН на града ни. В по-частен аспект можем да изкажем даже мнение, че ще избираме един грижовен собственик на дома си. Геополитиката е несъотносима тук! Водещото при избор на собственик е нещо радикално друго - грижовност, съпричастност, почтеност, подредена глава! От тази изходна база изборът е явен и той не би трябвало да е Терзиев. Е, Плевнелиев, за какво би трябвало да посочваме следващ нефелен кмет, чието само качество е " вярното " политическо говорене, за какво изборът би трябвало да е Терзиев?! Този човек пристигна безусловно от нищото, тотално чужд на поданството. Видимо е неприспособим за този пост, личностната му кройка и биография издават очевидна неприспособимост! Нищо в личността и изявите му не въодушевява! Дори изказванията му, че бил евроатлантик (ако приемем, че това е качество) остават голи и недоказани. Оставям настрани заигравки и с други партии. Поставяне на личността му в по-широк подтекст и при вземане предвид на това чий претендент е в този момент, напряко плаши! (справка среднощен запис на пп). Тази заран А. Райчев сподели буквално: " Изборът на Терзиев за кмет на София може да се съпостави с стартирането на гладна щука в язовир с тлъсти шарани! " Неприятно и смущаващо е назидателното отвращение на Терзиев да бъде включен в общинската листа на партията. Това звучи по този начин: Не ме обиждайте, под равнището и достолепието ми е да се занимавам с действителните проблеми на град София. Единственото, което е по размер на личността ми, е да заемам върховен държавен пост. Всичко или нищо! Сега или в никакъв случай! Що за човек е това!? Не искам да се занимавам с бледото му и неубедително лъчение, с постните приказки, с декларативните геостратегически заявки. Всичко това издава неустановеност, отпадналост, боязън, горделивост, отровена душа! Ваня Григорова - като се стартира от обществения генезис до биографията и на зрял човек, е всичко това, което Терзиев не е! Горе писах за " стопанина на дома ", а в този момент ще ви попитам нещо персонално, въпросът е реторичен: Вие кого бихте поканили в дома си на вечеря?! Ваня Григорова - това е нашият натурален избор! В неделя - всички без изключение отиват при урните!

 

болшевик е моя баща,капиталист съм аз

плевнелиев е в политическа и имиджова кома още от времето когато ББ разясни за магарето и избора за президент. Сега се мъчи да се реанимира с бомбастични,най евентуално поръчкови изявления

 

?????

Ха ха. И Путин като вземе София и България заместника на магарето на Баце ще си изкара остарелия партиен билет и ще върви да вее аленото знаме на Орлов мост. Как го сподели проф. Илчев - Господи какви нищожества ни ръководят.

 

Valpet

Хайде, Бойко! Ти най-малко приличаш на човек, тъй че, махай ги тези жалки сходства на политици!

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР