Плевенчанинът Христо Аврамчев, който обвини в заплахи кандидат-депутата от ПП/ДБ

...
Плевенчанинът Христо Аврамчев, който обвини в заплахи кандидат-депутата от ПП/ДБ
Коментари Харесай

Не може да удари такова дъно! Заплашван от Руди Гела го прокле: Това е синът ми, жалък сте!

Плевенчанинът Христо Аврамчев, който упрекна в закани кандидат-депутата от ПП/ДБ Радостин Василев, отговори част от вчерашните изказвания на Василев по негов адрес.
„ За другите обвинявания, отправени към мен от Вас, ще дам отговор, само че по-късно! Виждам, че проявявате уязвимост! Жалък сте! Наведете глава пред обществото и се извинете! “, прикани той.
„ Бих желал да дам обществено отговор на вашия пост, пробвайки се да ме почерните пред обществото! Относно фотосите пуснати от Вас, бих желал да отговоря на всяка една! На първата фотография сме аз и двама мои другари. Единият се споделя Николай Даскалов по прякор Робота. Многократен първенец на България по картинг и мотоциклетизъм на писта. Познат на целия ни град със спортните си достижения. На въпросния господин съм кум и кръстник на детето, което ни прави семейство. Другото лице се споделя Владимир Лозански. Уважаван бизнесмен-земеделец, с който сме другари и си оказваме помощ от деца! На втората фотография сме аз и Красимир Манолов Първанов по прякор Гулянския, който към този момент не е измежду нас! Със въпросния господин бяхме семейство! Той ми е част от живота! Неговата племенница е майката на моето дете! “, продължава той.
„ На идната фотография сме аз и другари от деца. Всичките са някогашни спортисти! На следващата фотография пусната от вас, съм аз и моето дете, която символизира Баща Мечта! Филм на режисьора Денис Дуган от 1999 година “, написа още Христо Аврамчев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР