Платформата за видеосподеляне YouTube и медийната компания на Робърт де

...
Платформата за видеосподеляне YouTube и медийната компания на Робърт де
Коментари Харесай

21 кинофестивала се обединяват онлайн

Платформата за видеосподеляне YouTube и медийната компания на Робърт де Ниро „ Tribeca Enterprises “ показват онлайн събитието „ We Are One: A Global Film Festival “. В онлайн фестивала са се присъединили 21 международни форума, предоставяйки на фенове по целия свят над 100 заглавия, изцяло гратис. В програмата влизат пълнометражни и късометражни филми, документални филми, анимации и други. Фестивалът ще се организира от 29 май до 7 юни в формалния канал на събитието https://www.youtube.com/weareone.

В програмата са включени няколко международни министър председатели на продукции, основани особено за фестивала. Освен филми, ще има и полемики с някои от най-култовите имена в Холивуд - Гийермо дел Торо, Стивън Содърбърг, Бонг Джуун-хоу и други.

Към събитието ще се включат и Джон Леджънд, Опра Уинфри и Лупита Нионг`о. Фестивалът ще включва и музикална секция.

По време на феста феновете ще могат да вършат дарения към СЗО, УНИЦЕФ, Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците и други благотворителни фондации.

Пълната стратегия на „ We Are One: A Global Film Festival “ може да бъде открита на формалния уебсайт на събитието http://www.weareoneglobalfestival.com/.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР