Платформата ще помогне и на хора без задълбочени умения за

...
Платформата ще помогне и на хора без задълбочени умения за
Коментари Харесай

Google представи App Maker

Платформата ще помогне и на хора без задълбочени умения за програмиране да основават приложения, дава обещание Гугъл.
Компанията направи налична за всички платформата за софтуерна разработка, която да помогне на експертите да построяват и интегрират приложения, които да обслужват бизнес интервенциите по-бързо от сходните решения, които са налични през днешния ден.

„С App Maker, може да улесните работните процеси на компанията, като да вземем за пример отправянето на поръчки за поръчка или ускоряването на бизнес интервенциите като попълвате и разрешавате поръчки към отдела за поддръжка и помощ, като че ли вие самите сте построили и проектирали тези процеси“, споделя продуктовия управител Гева Решав, продуктов отговорник за App Maker.

App Maker е в бета етап на разработка от 2016. Оттогава са добавени разнообразни нови функционалности като поддръжка на Cloud SQL, както и характерността „Bring Your Own Database“, позволяваща на разработчиците да свържат приложенията, които построяват с база данни по собствен избор посредством интерфейса на REST API.

Заедно с това, App Maker идва с дружелюбни темплейти за по-лесното създаване на приложенията, както и нов drag-and-drop интерфейс, който разрешава бързо прибавяне на нужните съставни елементи. Въведена е и съгласуваност с услуги на Гугъл, като Calendar, GMail и Sheets, биват представяни комфортни благоприятни условия за уайтлистинг. App Maker е наличен за клиентите на G Suite за бизнес, обучение и корпоративни клиенти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР