Платформата революционизира фешън търговията със складови наличности на по-ниски цени     София,

...
Платформата революционизира фешън търговията със складови наличности на по-ниски цени
 
 
София,
Коментари Харесай

Unfrosen.bg вече е и в България

Платформата революционизира модерно търговията със складови наличия на по-ниски цени

 

 

София, 18 април 2024 година – Unfrosen.bg, B2B маркетплейс за търговия със артикули от категория „ Мода ” на ниски цени, афишира формалното си влизане на българския пазар. Основани през март 2023 година, Unfrosen.bg бързо уголемяват активността си в Румъния, България, Унгария и Хърватия, свързвайки огромни марки и ритейл компании в качеството им на продавачи с самостоятелни търговци на дребно като купувачи за безпроблемна разпродажба на инвентара и попълване на продуктовата гама.

Сред продавачите, работещи с платформата, са 5 от топ 10 ритейл фирмите в Европа и 5 фешън марки от топ 50 в международен мащаб. От Unfrosen.bg се зареждат над 2000 магазина в страните, в които компанията оперира, като Румъния и България се обрисуват основни пазари.

В момента посредством платформата Unfrosen магазините имат достъп до над 300 000 продукта от десетки марки. Поръчките се вършат онлайн, а продуктите се доставят от складовете на продавачите непосредствено до магазините. Екипът на Unfrosen се занимава с логистиката, документите, изискванията за заплащане и връзките с клиентите.

С ангажимент за резистентност, Unfrosen.bg се стреми да се трансформира във водещата платформа, посредством която марките и търговците на дребно могат бързо да унищожават всеки артикул от предходни сезони, допринасяйки за кръговата стопанска система. В момента 85% от утвърдените магазини в Unfrosen.bg са офлайн, което отразява известността на услугите им измежду разнообразна гама от търговци на дребно.

Хория Ступу, съосновател на Unfrosen, отбелязва преимуществата в метода на платформата, като акцентира: „ Unfrosen проучва пазарните транзакции и оказва помощ на продавачите да разгласят продуктите си на точната цена за по-бърза продажба. “ Този стратегически метод разрешава на продавачите да усъвършенстват облагите си с до 8 пъти по-високи евентуални надценки.

Магазините, които могат да основат профил в платформата Unfrosen, би трябвало да имат дейна компания и потвърдена комерсиална активност с облекла, обувки или аксесоари. Достъпът до платформата ще бъде възложен единствено откакто член на екипа на Unfrosen проучва поръчката за утвърждение, основана на уеб страницата.

Процесът на продажба на Unfrosen.bg е основан за опростяване и успеваемост. Продавачите афишират своите артикули на платформата, като задават правила за достъп на магазините, в това число географски желания и типове магазини.

 

 

„ Целта ни е да се установим като главната платформа, където марките и търговците на дребно могат бързо да унищожават всеки артикул от предходни сезони “, акцентира Хория Ступу. Тази задача акумулира спомагателна добавена стойност на фона на настоящата пазарна динамичност, защото Unfrosen.bg предлага устойчиви решения като отговор на предизвикването на непродадените облекла в сходство с новото европейско законодателство, забраняващо унищожаването на непродадени артикули.

Навлизането на Unfrosen.bg на българския пазар слага крайъгълен камък в устрема на маркетплейс платформата да направи гражданска война в търговията с фешън инвентар на ниски цени. Със стотици магазини, включили се още през първите месеци от стартирането на Unfrosen, компанията е подготвена за резистентен напредък и триумф в България и отвън нея.

 

За повече информация по отношение на Unfrosen.bg и тяхната новаторска платформа посетете www.unfrosen.bg.

 

 

За Unfrosen:

Основана през 2023 година, Unfrosen е B2B маркерплейс платформа за търговия с фешън инвентари на ниски цени, свързваща огромни марки и ритейл компании в качеството им на продавачи с самостоятелни търговци на дребно като купувачи за безпроблемна разпродажба на инвентара и попълване на продуктовата гама.

В момента компанията оперира в Румъния, България, Унгария и Хърватия с упоритост за по-нататъшно разширение и преобразяване във водещата платформа, където фешън марки и ритейл компании могат неотложно да унищожават всеки артикул от предходни сезони, а купувачите да намерят комфортни варианти за качествено попълване на инвентара си.

Unfrosen предлага чудесно потребителско преживяване, високо качество, бистрота и сигурност за продавачи и купувачи, като способства по новаторски метод за устойчивостта и кръговата стопанска система в района. Специализираният екип основава благоприятни условия за бизнеса и преоткрива обичайна търговия на дребно в светлината на актуалните най-хубави практики.

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР