Телекомът и френската технологична компания сключиха стратегическо партньорство София, 04.04.2024 г.

...
Телекомът и френската технологична компания сключиха стратегическо партньорство
София, 04.04.2024 г.
Коментари Харесай

Yettel показва оценките на DXOMARK в своя онлайн магазин

Телекомът и френската софтуерна компания подписаха стратегическо партньорство

София, 04.04.2024 година Yettel разгласи стратегическо партньорство с DXOMARK, водещата интернационална лаборатория за оценка на качеството на електронни устройства. Като част от партньорството Yettel интегрира оценките на DXOMARK в своя онлайн магазин, което ще помогне на потребителите при избора на най-подходящото устройство по отношение на техните потребности.

От през днешния ден уеб сайтът на Yettel ще демонстрира резултатите от тестванията на лабораторията в три съществени категории: камера, екран и батерия. Целта е да се помогне на потребителите да вземат по-информирано решение, като в същото време се акцентират мощните страни на всеки артикул в съответните области (напр. качество на фотосите или живот на батерията). Информацията ще бъде налична в раздел „ Описание “ за всеки смарт телефон, който се предлага от Yettel и е бил тестван от DXOMARK.

„ Чрез консолидираното на резултатите на DXOMARK даваме на клиентите достъп до самостоятелни експертни оценки на опциите на смарт телефона. Инициативата е част от нашия непрекъснат ангажимент да подобрим потребителското преживяване, с който улесняваме потребителите в избора си на най-подходящия смарт телефон “, сподели Стефан Димитров, шеф „ Дигитален маркетинг и продажби “ в Yettel.

Новата опция добавя пакета услуги на Yettel „ “, който дава експертна грижа за мобилните устройства през целия им витален цикъл.

Методологията на DXOMARK се характеризира със своята изчерпателност и употреба в действителните условия, в които се употребява един смарт телефон. Тя покрива необятен набор от функционалности и включва както проби в действителна среда, по този начин и лабораторни измервания. Протоколите на компанията са основани да отразяват всекидневното потребителско преживяване. Резултатите са показани под формата на точки. Този метод дава справедлива основа за сравняване на устройства в основни категории за продуктивност.

„ Щастливи сме да обединим старания с Yettel в границите на това стратегическо партньорство ”, добави Фредерик Гишар, основен изпълнителен шеф на DXOMARK. „ Интегрирането на нашите оценки за качество в онлайн магазина на Yettel е в сходство с упоритостта ни да оказваме помощ на потребителите в избора на устройства. Мисията ни постоянно е била да предоставяме справедливи и самостоятелни данни и съдействието с Yettel удостоверява този ангажимент. ”

Когато прави оценка работата на камерата, DXOMARK изследва всички аспекти – от качеството на фотосите и видеото, до характерни функционалности като замъгляване на фона и доближаване. Всяко устройство се подлага на едни и същи проби, заснемайки 2500 фрагмента и записвайки три часа видео, с цел да се направи повсеместен разбор. По същия метод протоколът за оценка на екрани на DXOMARK проучва общата четимост на текста, точността на цветовете, качеството на възпроизвежданото видео и реакцията при допиране, предоставяйки повсеместен взор върху работата на екрана. Протоколът за батерията прави оценка  издръжливостта, скоростта на зареждане и енергийната успеваемост, което обезпечава информация освен за нейния потенциал.

Онлайн магазинът на Yettel работи непрекъснато, наличен е за всички консуматори, без значение къде се намират и предлага безвъзмездна доставка за цялата страната. Операторът разрешава на клиентите да закупят устройство в брой или на лизинг, със или без тарифен проект, а заплащането може да се направи както онлайн, по този начин и в брой при доставката на апарата. Yettel е единственият телекомуникационен оператор в България, който обезпечава безвъзмездна тригодишна гаранция за всички смарт телефони в своето портфолио.

Повече информация за тестванията, провеждани от DXOMARK, можете да намерите ук.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР