Срещата, част от Е-академия, ще се проведе на 19 април

...
Срещата, част от Е-академия, ще се проведе на 19 април
Коментари Харесай

Ники Кънчев споделя как да моделираме доброто в нас и в детското сърце

Срещата, част от Е-академия, ще се организира на 19 април от 17:30 часа

Специален посетител в идната онлайн среща на самодейността на издателство Клет България – Е-академия, е обичаният ефирен и радиоводещ Ники Кънчев. Той ще показа своята позиция, по отношение на моделирането на положителното както при възрастните, по този начин и при децата. Събитието ще се организира на 19 април (петък), от 17:30 ч. Всеки, който желае да се включи онлайн и да зададе своите въпроси, или пък да обмени опит, може да го направи изцяло гратис като се записва тук.

“От всички нас – родители, учители, другари зависи на какво ще научим децата си. Те са като едни дребни части суперски материал, а наша задача е да ги моделираме по допустимо най-правилния метод. Моделът на държание е доста значим, а поощряването на положителния образец е от значително значение за образуването на техните персони ”, разяснява водещият.

Ники Кънчев приключва висшето си обучение в Московския университет със компетентност Телевизионна публицистика. Професионалната си кариера стартира в пресата като публицист. От първия ден на лъчение на “Дарик радио ” той е част от екипа на медията и бързо се трансформира в един от най-разпознаваемите и обичани водещи в страната. Ники Кънчев развива и кариера на дребния екран. Водещ е на редица известни излъчвания в българския ефир – “Стани богат ”, “Един против всички ”, “Голямото гонене ” и други Освен всички професионални задължения подхваща разнообразни акции за щедрост, поддържа фондации и сдружения в помощ на разнообразни групи хора.

Инициативата Е-академия среща учители и шефове от цялата страна с обществени персони, експерти и водачи на мнение, които предават своя опит и позиция по настоящи тематики и такива, свързани с личностното развиване. Целта на самодейността е да ги обогати освен професионално, само че и прочувствено. За поредна година онлайн срещите жънат голям триумф, събирайки всякога стотици преподаватели и шефове в забавни и вълнуващи срещи. Участие в самодейността са взимали вдъхновяващи с активността и специалността си хора като Александър Алексиев, Теодора Духовникова, Койна Русева и доста други.

За издателство Клет България:

Издателство Клет България е водещо просветително издателство у нас, част от огромната европейска издателска група Klett. Учебниците и образователните пособия с марките Анубис, Булвест 2000, Изкуства и Klett, обезпечавани от издателството, са знак на качество за няколко генерации български учители.

Клет България доставя на българския пазар и образователни системи и пособия за чуждоезиково образование на KLETT, университетските издателства – Cambridge University Press и Oxford University Press, огромните европейски издателства Delta, Difusión, Éditions Maison des Langues и Casa delle Lingue, както и речници и самоучители с марката PONS и Langenscheidt.

Клет България е член на Асоциацията на Кеймбридж учебните заведения в България, Българо-Британската бизнес Асоциация, Германо-Българската Индустриално-Търговска Камара и на Асоциация Българска книга.

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР