Планови прекъсвания, заради ремонтни дейности, обезопасяване на съоръжения, ще оставят

...
Планови прекъсвания, заради ремонтни дейности, обезопасяване на съоръжения, ще оставят
Коментари Харесай

Редица райони на Варна без ток днес

Планови спирания, поради ремонтни действия, обезопасяване на уреди, ще оставят във втория ден от седмицата доста региони без ток за часове.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на обезопасяване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването във Варна – част от м-ст Ракитника, клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 885, оповестиха за Varna24.bg от Електроразпределение Север АД.

От 09:00 ч. до 16:00 ч. през днешния ден заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на Провадия - ул. Бойчо Желев, ул. Васил Априлов, ул. Васил Левски, ул. Георги Бенковски, ул. Гроздьо Желев, ул. Кирил и Методий, ул. Камчия, ул. Константин Вигант, ул. Украйна, ул. Христо Ботев, ул. Цар Освободител, ул. Георги Димитров, електрозахранени от Търговско предприятие 2 Търговско предприятие 22 Провадия. Ще се редува поетапно изключване на обособени улици, тъй че да не се лишават от ел ктрозахранване всички клиенти.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 08:30 ч. до 09:00 ч. и от 15:30 ч. до 16:00 ч. в регионите на гр. Провадия.

Днес от 08:30 ч. до 12:00 ч. ще бъде прекратено електрозахранването в региона на Варна - част от Промишлена зона Метро, формите: КОРЕКТ КОМЕРС 78 ООД, АВТОТРАНС СЕРВИЗ ВАРНА ООД, ПИ ТРАНС 2 ЕООД, БЕСТИМЕКС ООД, КВАНТА ГРУП ООД, КОРС ООД, КУПРО ВАРНА ЕООД, електрозахранени от Търговско предприятие 727.

От 09:00 ч. до 16:30 ч., заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Долище – източната и южна част на селото, електрозахранени от MТП 3 и Търговско предприятие 1.

Днес от 08:00 ч. до 17:00 ч., заради неотложни ремонтни действия ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Изгрев - клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 2. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти в селото.

От 09:00 ч. до 16:00 ч. ток няма да има във Варна – част от м-ст Боровец Юг, клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 1544.

От 09:00 ч. до 16:30 ч., заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Щипско – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 30 Хижа, МТП 32 Овцеферма.

Днес от 08:30 ч. до 17:00 ч. ще бъде прекратено електрозахранването в региона на гр. Варна - кв. Бриз, кв. Бриз-Юг, м-ст Акчелар, м-ст Руски окопи и м-ст Свети Никола, електрозахранени от Търговско предприятие 1617.

От 09:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на Провадия – ул. Христо Илиев Коев, ул. Теменуга, ул. Стефан Шиков, електрозахранени от МТП 41.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на Девня - ул. Бенковска, бул. Съединение, ул. Димитър Полянов, ул. Дунав, ул. Иван Вазов, ул. Капитан Петко, ул. Осми март, ул. Райко Даскалов, ул. Ропотамо, ул. Стефан Караджа, ул. Янтра, бул. Съединение бл. 70, ул. Габрово, ул. Цар Калоян, ул. Христо Ботев, ул. Царевец, ул. Дунав, ул. Перущица, електрозахранени от Търговско предприятие 10 и Търговско предприятие 22.

От 08:00 ч. до 16:30 ч., заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Страшимирово - клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 2.

От 08:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Славейково. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти в селото..

Днес от 08:00 ч. до 17:00 ч. ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Черноок. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти в селото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР