Хубавата Снежана Макавеева е залюбила мъж, който може да й

...
Хубавата Снежана Макавеева е залюбила мъж, който може да й
Коментари Харесай

Снежана Макавеева с нов мъж - доста по-възрастен от нея

Хубавата Снежана Макавеева е залюбила мъж, който може да й бъде татко.

Това за нея не е изключение, защото от много време си пада по по-възрастни – още като студентка беше с Деян Донков, а по-късно – с Марин Вълев-Куката. Сега сексапилната русокоска, която твърди за себе си, че е дебела, разкри обществено, че е с художника Владимир Тодоров, за който не е ясно на какъв брой години е (според някои е на 65), само че се знае, че има над 25-годишен опит в киното, а самата Снежана е 34-годишна.

Тя сподели фотография от рождения му ден, от която стана ясно, че тортата е представлявала подредени в кръг части локум. " Дебел човек 1 запалил огън. Дебел човек 2 запалил торта от локум. Дебели хора вършат празненство ", написа актрисата в коментар към фотографията.

Новият й обичан има стабилен опит във филмовата промишленост. Работил е за съвсем всички огромни кино студия, в това число " Уорнър Брос ", " Сони Пикчърс ", " Юнивърсал ", " Фокс ", " Дисни " и други Още през 1990-а стартира работа за огромния режисьор Стивън Спилбърг, а към днешна дата зад тила му са световноизвестни планове като " Хари Потър и магическият камък “, " Стюарт Литъл “, " Полярен експрес “, " Коледна ария “, " Алиса в страната на чудесата “ и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР