От баби на по 90 години с два реда перли

...
От баби на по 90 години с два реда перли
Коментари Харесай

Зад кулисите на Капките какво не видяха зрителите в последния епизод

От баби на по 90 години с два реда перли и два бастуна до двегодишни хлапета извършиха до спукване зала " Арена София " за огромния край на " Като две капки вода " на " съдбовния " 13 май вечерта билетите костваха от 50 до 180 лв., само че незаето място не остана.

Част от гостите се бяха облекли като на абитуриентски бал с публични рокли, обувки на висок ток и специфични прически с букли, други пък бяха в спортни екипи и златни ланци. Добър оборот регистрираха уличните продавачи на семки и български флагове, чиито сергии правеха достъпа до " Арена София " още по-труден, написа Минаха години.

Не понижиха и опашките пред барчетата вътре, като най-вече се харчеше наливната бира, само че и твърдият алкохол, отпред с водката, се продаваше без проблем. Зрителите използваха рекламните паузи, с цел да се снабдят с напитките или да отидат до тоалетната, въпреки че екипът на " Като две капки вода " и продуцентската организация " Артвент " се бяха погрижили публиката да не скучае до момента в който хората пред тв приемниците гледат рекламите. Най-емоционално бе осъществяването на Веселин Маринов, който подвигна цялата зала на крайници с " За теб, Българийо ".

Преди него в рекламната пауза пя и сътрудника му от журито Любо Киров, фокусникът Дани Велев от " Фермата " пък сподели рисков номер, завързан с усмирителна риза. Това бе единственият миг, в който тишина се възцари в залата по молба на Белев. Той бе на сцената дружно с асистентка си, която е и негова обичана, откакто в аграрното предаване се правеше на доста влюбен в актрисата Даяна Ханджиева. В една от рекламните паузи публиката забавляваше дребната Валентина, която феновете помнят от благотворителния сезон на Капките.

През февруари дребната хубавица пя в дует със Софи Маринова шлагер на Лили Иванова. Този път тя още веднъж извърши " Скитница ", този път сама, а залата не спря да я поддържа. В рекламните паузи обаче най-вече работа, имаха чистачките, които бършеха пода на сцената неуморно от разпилените конфети по време на осъществяванията като това на Иво Аръков.

Актьорът от " Съни бийч " бе дълго и шумно приветстван от публиката, до момента в който заемаше своето място на креслата в края на сцената, въпреки че Владимир Зомбори бе най-харесваният и справедливо завоюва първото място. Шоуто в " Арена София ", която сценаристите на " Капките " успешно бяха прекръстил и на, " Арена Арменец " поради продуцента Маги Халваджиян, стартира тъкмо в 19,45 часа, който на сцената се качи режисьорът Кирил Киров - Кико, който е братовчед на Магърдич.

От тази година той е и продуцент на " Капките ". След като изясни на публиката по какъв начин да се държи, Кико показа, че провеждането на финала на предаването в залата е една сбъдната фантазия и благодари на всичките 500 души екип, които работиха съвсем до 12 часа вечерта, написа HotArena.

На сцената се качи и спечелилият в предаването -  Рафи Бохосян, които към този момент е режисьор на Капките. Той пя два облика по едно и също време - Тина Търнър и Дзукеро, а по-късно публично бе ударена клапата за началото на шоуто. То започва тъкмо в 20 часа и пред телевизионните фенове, и пред тези в залата. За тези пред екраните остана прикрито още, че скъпо украшение бе изгубено в дясната част на залата, само че отново в една от рекламните паузи бе върнато на притежателя си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР