Плановете за увеличаване на военната мощ на НАТО не представляват

...
Плановете за увеличаване на военната мощ на НАТО не представляват
Коментари Харесай

Русия: Бойната мощ на НАТО не може да ни уплаши

Плановете за увеличение на военната мощност на НАТО не съставляват заплаха за Русия, съобщи ръководителя на комисията по защита на Съвета на федерацията на Русия Виктор Бондарев, представена от TACC.

"Дали съставляват опасност за Русия с желанието си да основат 30 батальона и 30 въздушни ескадрили, способни да се разпрострат за 30 дни? Не, те не са, даже и да са тъкмо изпълнени, тъй като нашата отбрана е мощна и военната ни мощност е задоволителна и ние можем да се противопоставим на всяка евентуална военна опасност ", сподели той, добавяйки, че геополитическите съперници на Руската федерация " схващат това съвършено ".

Бондарев означи, че Съединени американски щати "определят разпоредбите в НАТО, тъй че в този момент членовете на алианса под тяхно управление и заради техния напън ще усилят разноските си за защита, с цел да доближат до 2019 рекордни равнища ". "Това не е консолидирано решение, а такова, взето от Вашингтон ", уверен е сенаторът.



"Американски военни представители са подготвени да предложат и разгласят амбициозни проекти, с цел да получат повече бюджетни средства ", продължи ръководителят на отбранителната комисия на Горната камара на съветския парламент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР