Планирането на тази политическа година беше нарушено от пандемията от

...
Планирането на тази политическа година беше нарушено от пандемията от
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: Партиите наваксват политическата година


Планирането на тази политическа година беше нарушено от пандемията от ковид и в този момент евентуално се търси наваксване .

Така анализаторът от Центъра за проучване на демокрацията Тихомир Безлов , разяснява по Българска национална телевизия миналите две седмици с излезлите компромати - аудиозаписи, фотосите от спалнята на премиера, разкритието за президентски консултант - лобист.

" Всеки, който играе тази игра, ще се опита да провокира предварителни избори . Много и разнообразни обединения се пробват да преразпределят картите . И част от акциите у нас е методът, по който се води война - СРС-та, изпуснати фотоси... ", уточни той.

" Не знам дали единствено с СМС-и се ръководи страната . Имаме специфични срещи, имате вечери, доста разновидности има на ръководство, само че страната на първо място се ръководи с финансови запаси и те минават и през медии, хора, които основават публичното мнение ", разяснява още Тихомир Безлов. По думите му когато един или различен от известните в бизнес средите хора, попадне в недружелюбност, той се пробва да си върне въздействието.

" За страдание при нас лобизмът е доста непубличен, в други страни това е записано, лимитирано от законите, а при нас е напълно сив този бизнес. Много постоянно виждаме конфликти, от които не можем да разберем кой - кой е ", настоя анализаторът.

Активността на президентския консултант Пламен Узунов Безлов дефинира като рискова, защото да се знае решението на съда авансово е допълнително.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР