План за управление на рибарското пристанището, разкриване на Рибарско училище

...
План за управление на рибарското пристанището, разкриване на Рибарско училище
Коментари Харесай

Генерал Стефан Янев идва в Созопол, ще открие кампанията на Йосиф Спиридонов и Български възход

План за ръководство на рибарското пристанището, откриване на Рибарско учебно заведение и загърбване на партийни и персонални пристрастия в ръководството на общината са единствено част от целите

Генерал Стефан Янев – ръководител на партия „ Български напредък “, идва за откриването на предизборната акция на претендентите в Созопол. Началото ще бъде обещано на 6-ти октомври от 16.30 часа в едно емблематично място в морския град - галерията на улица „ Крайбрежна “ 1.

Партията ще взе участие в локалните избори в община Созопол с кандидат-кмет и листа с претенденти за общински съветници. Почетният консул на Република Корея Йосиф Спиридонов, с изключение на в борбата за кметския пост, ще води и листата със съветници. Жителите на Созопол познават Йосиф Спиридонов като съумял предприемач и посланик. Занимава се с частен бизнес в разнообразни браншове на стопанската система. През 2017 година с решение на Министерския съвет стана почетен консул на Република Корея в Бургас. Има дългогодишни контакти с бизнеса в Южна Корея. Номинацията му за дипломатическия пост бе от Корейското държавно управление. Председател е на Фондация " Свети Кирик и Созопол “, Фондация " Созопол-любов и орис “ и неправителствената организация " Култура, медия и връзка “.

 План за ръководство на рибарското пристанището, откриване на Рибарско учебно заведение, нова транспортна скица на Созопол, както и свързване между различните обитаеми места, нови спортни и детски площадки, безплатни първоначални медицински прегледи в селата и загърбване на партийни и персонални пристрастия в ръководството на общината са единствено част от целите в акцията на „ Български напредък “ в Созопол.

Ето и листата с претенденти за съветници:

101. Йосиф Михайлов Спиридонов

102. Явор Мишев Жеков

103. Илиана Георгиева Лулева

104. Яна Неделчева Николова

105. Веселина Тодорова Узунова

106. Петя Веселинова Лозкова

107. Христина Христова Георгиева

108. Радослав Жеков Жеков

109. Николай Йорданов Киряков

110. Златан Атанасов Буналов

Партията се явява на локалните избори на 29-и октомври с номер 20 в интегралната бюлетина.

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР