План Христо Иванов – премиер разкри лидерът на ДСБ Атанас

...
План Христо Иванов – премиер разкри лидерът на ДСБ Атанас
Коментари Харесай

Атанас Атанасов разкри план – Христо Иванов премиер

План „ Христо Иванов – министър председател ” разкри водачът на ДСБ Атанас Атанасов. Той и Христо Иванов дадоха общо да Българска национална телевизия, с цел да обяснят по какъв начин задачата им е да сглобят идната власт.

В идващия парламент ние ще бъдем политическа мощ, която ще получи мандат за сформиране на държавно управление. Ще покажем по какъв начин се води разговор, по какъв начин се сформира държавно управление и по какъв начин се предлага на всички сътрудници да го поддържат, сподели Атанасов. И съобщи: „ Христо Иванов е човек, който има качества да бъде номиниран като предложение за идващ министър-председател на България. ”.

Възложете ни отговорността на нас, ние да сглобим властта, като мандатоносител, настоя и Христо Иванов.

30 години на практика в Народното събрание постоянно имаше един огромен. Сега минаваме в ново положение - в което няма огромен, има междинни партии. Социологията ясно демонстрира тази наклонност, сподели още Иванов.

Той разяснява и възможната поява на нов политически план на сегашните служебни министри Асен Василев и Кирил Петков.  Ние нямаме никакви аргументи нито да се опасяваме, нито да подхождаме сериозно. Кирил, Асен и техният екип са хора, които са наши съидейници, ние работим с тях в една посока, поддържаме ги и в полза на истината, чакаме единствено надграждане. В момента, в който стане ясно, че те излизат на политическия терен, ние ще стартираме и този диалог с тях, по тази причина да намерим онази формула, която да откри оптимално консолидиране, надграждане и с упоритостта за това да трансформираме България въз основата на едно несъмнено болшинство, сподели още Христо Иванов. Гледаме в една посока, добави  Атанасов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР