Пламен Николов е изключително образован. Ако стане министър-председател и изпълнява

...
Пламен Николов е изключително образован. Ако стане министър-председател и изпълнява
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Пламен Николов е изключителен специалист

" Пламен Николов е извънредно просветен. Ако стане министър-председател и извършва служебните си отговорности в Европейски Съюз, няма да берем позор. Човек е извънреден експерт. Според нас изпълва със наличие поста, който вероятно ще заема. Той е отзивчив, човешкият термин е „ свестен човек ”, с него може да се води разговор. " Това съобщи в изявление за Нова тв водачът на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов.

Йорданов показа, че претендентът на Има Такъв Народ за министър председател е бил в действителния бизнес, рискувал е личните си пари за развиването на компания, поемал е отговорност за огромни планове.

„ С Пламен Николов работим от три години и половина. След референдумът, който направихме,  организирахме събеседване с хора, които са с качества и имат предпочитание да дадат каквото могат за смяната на страната. Беше обществено, излъчвахме го в интернет, просто сътрудниците публицисти и политици не гледат в вероятност. Там се появиха доста качествени хора, с които работим ”, сподели още Йорданов.  Според него няма политик, който да е „ пристигнал ” с насъбран политически опит.

" Как би трябвало да наподобява един политик? Да излезе от политическо учебно заведение ли? Какъв опит има Борисов? От сикаджия пожарникар до министър председател. Имали сме задоволително време да се уверим в качествата на Пламен Николов. Асен Василев се появи като фойерверка. Имаше публични настроения към него и другия министър. Ние полицейска организация ли сме, с цел да ревизираме хората ", добави Йорданов.

„ В политиката би трябвало да влязат морални хора, с качества, които да схващат от материята, в която ги хвърляме. Грубо казано, имаме компания, с управление по отдели. Всеки един български жител, по Конституция, може да извършва тази служба, стига да има висше обучение и хората да му гласоподават доверие ", счита още ръководителят на ПГ на  Има Такъв Народ.

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР