Пламен Димитров-Майстора престоя няколко часа в колата на съдебна охрана,

...
Пламен Димитров-Майстора престоя няколко часа в колата на съдебна охрана,
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ: Ето го Пламен Майстора в Карлово, гледат мярката му за неотклонение

Пламен Димитров-Майстора престоя няколко часа в колата на правосъдна защита, защото мярката му за неотклонение стартира по-късно. Той е упрекнат в отнемане на непознато имущество-автомобил. Припомняме, че 37-годишният мъж, притежател на противозаконен автосервиз, бе задържан по съмнение, че е запалил първокласната кола на репортерката на " Господари на ефира " от Карлово - Зорница Акманова.

До момента той не се признава за отговорен за палежа, само че остана в ареста със 72-часова мярка по другото обвиняване.

Пред БЛИЦ юристът му Васил Василев разяснява че обвиняването е пресилено и за това, в което е упрекнат, би трябвало да му наложат административна санкция. Защитникът разгласи още, че клиентът му е меко казано шокиран.

Междувременно тече цялостна инспекция от прокуратурата в Карлово, която основният прокурор Сотир Цацаров разпореди. Причината е, че са подавани голям брой тъжби против майстора, че си измисля повреди по колите на хората, с цел да им измъква още пари, само че локалните магистрати са отказали да образуват досъдебни производства.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР