Пияната като кирка заралийка, която късно снощи избяга от полицейски

...
Пияната като кирка заралийка, която късно снощи избяга от полицейски
Коментари Харесай

СНИМКИ от мелето, което сътвори рекордно пияна заралийка в Обзор

Пияната като кирка заралийка, която късно нощес избяга от полицейски патрул в Обзор, само че при десен завой загуби надзор върху Фолксвагена си и се заби в 2 паркирани автомобила и дирек от уличното осветяване, неотдавна закупила къща със брачна половинка си в морския град.

Семейството е родом от Стара Загора и по информация на Флагман.БГ нощес те поканили посетители вкъщи си, защото имали мотив за тържество. Тази заран бруталната каскада на пияната жена е тематика номер едно в дребния морски град.

Според мълвата в Обзор, 40-годишната заралийка излязла към 22:50 ч. от вкъщи си, към този момент съществено пила, качила се на фамилния Фолксваген и отпрашила в посока бензиностанция ЛУКОЙЛ на входа на града откъм Бургас. Причината – цигарите свършили. Там в действителност се намира единственият денонощен магазин преди началото на дейния сезон.

Рекордно пияна лелка сътвори невъобразим екшън с служители на реда в Обзор

Изданието съумяло да наблюдава цялата последователност на събитията от нощес, съвсем секунда по секунда. Жената закупила от бензиностанцията цигари и тръгнала да се връща назад с колата си при изпълнена сполучливо задача.

Проблемът обаче бил, че вместо да влезе в дясната лента, още при качването си на основния път, тя подкарала Фолксвагена в насрещното придвижване в посока Варна.

Това направило мощно усещане на служители на реда, патрулиращи в региона, които видели също, че автомобилът се движи на зиг-заг и съставлява действителна заплаха за всички други участници в придвижването. Те бързо пуснали сирените и подали светлинен сигнал, само че вместо да спре, заралийката с мръсна газ отпрашила по основния път.
 На картата е целият маршрут на лидерката – от опита на служителите на реда да я спрат край ЛУКОИЛ, до десния завой към ул. „ Странджа “, приключил с злополуката
Цялата гонка сред нея и полицията траяла към 750 метра или по-малко от 2 минути. Водачката направила внезапен, само че много неблаговиден ляв завой по ул. „ Витоша “, в самия завършек на която стартира ул. „ Странджа “.

Именно там 40-годишната жена тотално изгубила надзор над автомобила и при десния завой блъснала паркирания в дясно на платното Нисан, който пък се забил в Мерцедес пред него. След това Фолксвагенът отскочил и безусловно прегазвайки бордюра, се забил челно в крайпътен дирек за улично осветяване – солидна железобетонна колона.
 Задната борня на Нисана е разрушена от удара, по информация на Флагман.БГ Фолксвагенът на пияната жена се забил и в зарязан джип
Както писахме още тази заран, дамата е невредима. Тя обаче е тествана с дрегер, който отчел потресаващите 3.15 промила алкохол в издишания от нея въздух – голямо количество, равняващо се на над половин литър корав алкохол.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР