Пиян възрастен бургазлия предизвикал катастрофата на входа на Бургас, която

...
Пиян възрастен бургазлия предизвикал катастрофата на входа на Бургас, която
Коментари Харесай

Фиркан джигит блокира пътя за южното Черноморие

Пиян възрастен бургазлия провокирал злополуката на входа на Бургас, която през вчерашния ден затапи пътя от Созопол. Това оповестява Флагман.БГ.



62-годишният мъж се качил зад кормилото на Хюндай Гец-а си след тежък запой и евентуално поради това не съобразил скоростта, с която се движел и се натресъл в автомобила пред него – БМВ 316, ръководено от 39-годишен бургазлия.

Това провокирало верижна злополука, защото от удара немското возило безусловно отскочило и се блъснало ремаркето на Мицубиши Паджеро.

От удара Хюндаят, който бил с газова уредба, се запалил. Той е изгорен изцяло, като пламъците са нанесли материални вреди върху няколко други автомобила на пътя, както и върху три звена от мантинелата и три крайпътни колчета.

Двама са потърпевшите при случая, който през вчерашния ден затапи за дълго пътя Созопол-Бургас.

Пияният лидер на Хюндая е с фрактура на дясната бедрена кост, настанен за лекуване в отделението по ортопедия на УМБАЛ-Бургас. Тестван е с дрегер, като апаратът отчел фрапиращите за времето на злополуката 2.20 промила – количество, равняващо се на 4 огромни твърдо.

Шофьорът на БМВ-то е получил разтърсване на мозъка след удара. Той е настанен в отделението по неврохирургия без заплаха за живота.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР