Пиян шофьор на ТИР се опита да подкупи полицаи на

...
Пиян шофьор на ТИР се опита да подкупи полицаи на
Коментари Харесай

Фиркан тираджия се опита да подкупи полицаи на пътя

Пиян водач на ТИР се опита да подкупи служители на реда на пътя Русе-Велико Търново, оповестиха от полицията.
Вчера чиновници на районното ръководство в Бяла, при реализиране на пътен надзор на основния път сред Русе и Велико Търново, са спрели за инспекция ТИР, ръководен от 54-годишен мъж от силистренско село.
Мъжът е бил поканен от униформените до служебния автомобил да даде документите си за осъществяване на инспекция и за проба за приложимост на алкохол. При последвалата инспекция с техническо средство, уредът отчел 1.32 централизация на алкохол в издишания въздух от лидера.
След инспекцията за алкохол, водачът е хвърлил през отворената предна дясна врата на служебния автомобил няколко банкноти в български лв. с номинал от по 5 и 10 лв.. За случая е известена дежурната част на районното ръководство и са подхванати нужните дейности по документирането му.
На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна оперативна група на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе. Установено е, че хвърлените банкноти са на обща стойност 100 лв.. Те са конфискувани от проверяващите.
На лидера са формирани съответните актове за определяне на административни нарушавания. По случая е стартирано бързо произвеждане.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР