Питър Тийл напуска борда на Meta, повече от 16 години

...
Питър Тийл напуска борда на Meta, повече от 16 години
Коментари Харесай

Питър Тийл напуска борда на директорите на Meta

Питър Тийл напуща борда на Meta, повече от 16 години откакто стана един от най-ранните вложители в компанията-майка на Фейсбук. В изказване Марк Зукърбърг уточни, че „ постоянно сме знаели, че в даден миг той ще посвети времето си на други ползи “.

The New York Times заяви, че тези ползи включват „ въздействие “ на идните междинни избори през ноември и „ поддръжка на претенденти, които поддържат дневния ред на някогашния президент Доналд Тръмп “.

„ Питър беше скъп член на нашия ръб и аз съм надълбоко признателен за всичко, което направи за нашата компания – от вярата в нас до това да ме научи на толкоз доста уроци за бизнеса, стопанската система и света “, показа Зукърбърг. „ Питър в действителност е автентичен и мислещ човек, пред който можеш да поставиш най-сложните си проблеми и да получиш неповторими оферти. “

Тийл съветваше Зукърбърг от най-ранните дни на Фейсбук. Той се причисли към борда на компанията през 2005 година, откакто влага 500 000 щ. долаа в новата обществена мрежа. В изказване той назова Зукърбърг „ един от огромните бизнесмени на нашето време “.

А тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР