Питър Брандт, опитен трейдър, известен с това, че точно прогнозира

...
Питър Брандт, опитен трейдър, известен с това, че точно прогнозира
Коментари Харесай

Биткойн е кралят – Питър Брандт

Питър Брандт, умел трейдър, прочут с това, че тъкмо предвижда срутва на Биткойн (BTC) през 2017 година, изрази увереността си, че BTC ще надделее над всички останали цифрови активи.

Той следи от близко графиката на преобладаващата позиция на Биткойн (BTC.D), която наблюдава каузи на BTC в общата капитализация на крипто пазара. Според Брандт, BTC.D се консолидира в огромен правоъгълник от към две години и наподобява подготвен да пробие.

Пробив над ограничаващия диапазон би бил извънредно важен, а предубеждението на Брандт е, че Биткойн ще надделее над всички останали цифрови активи, погребвайки всички кандидати. Той има вяра, че в последна сметка ще има единствено един, а точно Биткойн.

Графиката на BTC.D демонстрира, че Биткойн печели все по-голяма част от общия крипто пазар. Това може да значи, че Биткойн претърпява бърз напредък спрямо други криптовалути или че цената на алткойните понижава по-бързо от тази на BTC.


 


Според графиката на Бранд, пробивът ще изисква BTC.D да надвиши границата от 50%. Понастоящем BTC.D се колебае към 48.37%. Трейдърът има забележителен брой почитатели в Twitter поради потвърдената си дарба да предвижда трендовете на крипто пазара.

Той търгува повече от четири десетилетия, а също така е разгласил голям брой книги за търговия.

Анализът на Брандт на графиката на BTC.D накара мнозина да повярват, че Биткойн е на прага на огромно ценово придвижване, което може да има обилни последствия за целия крипто пазар.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР