Писателката на любовни романи Лиа Кръстева и йога учителката Райя

...
Писателката на любовни романи Лиа Кръстева и йога учителката Райя
Коментари Харесай

Ето кои две участнички напуснаха имението на „Ергенът“

Писателката на любовни романи Лиа Кръстева и йога учителката Райя Куцарова са следващите две дами, които трябваше да се сбогуват с Евгени и да изоставен имението на любовта, откакто не получиха роза от виртуоза по време на двете Церемонии, състояли се тази седмица в най-романтичното риалити в родния ефир.

„ Благодаря ти и ти поисквам да намериш другата част от твоята душа “, бяха последните думи на Лиа преди да се раздели с Евгени и да се сбогува с приятелките си в имението, които я изпратиха със сълзи на очи. Писателката остана с празни ръце, откакто Евгени избра да даде последната си роза на Елена, с която по-рано имаха тежък диалог по отношение на конфликта сред правила и първосигнални дейности. Намекът на пианиста, че е тук, с цел да се води напълно от порива на сърцето си, накараха редакторката да изиска опрощение от Валерия за това, че я е осъдила по-строго, в сравнение с дейностите ѝ на бала на „ Колежа на любовта “ са заслужавали. Тази нейна постъпка несъмнено получи утвърждението на Евгени, с който още на идната вечер минаха на последващо равнище, засвидетелствайки привличането посред им със буйна целувка.



По време на вчерашната гала световноизвестният виртуоз избра да се раздели с йога учителката Райа, която изпрати с благопожелание да срещне това, което търси, само че тук не е съумяла да открие. „ Не мога да допускам, че всичко това завършва. Ще ми липсва това неспокойствие от мисълта дали Евгени ще ме предложения, дали ще получа роза… Имах доста хубави фантазии за това, което можеше да се случи “, показа през сълзи Райа преди да напусне вечно красивото имение на любовта.



Тази седмица своята покана за самостоятелна среща от Евгени получи фолк певицата Джия. Двамата се любуваха на релаксиращ тайландски масаж, а по време на процедурата виртуозът изненада изпълнителката, вземайки нещата безусловно „ в свои ръце “.



Романтичното усамотение на Евгени и Джия приключи с повече от буйна целувка, която певицата дефинира като най-горещата в целия си живот, а искрите посред им не останаха скрити от най-хубавите ѝ приятелки – Валерия и Айлин, които също са се докосвали до устните на пианиста.



Зрителите станаха очевидци и на следващата занимателна групова игра, в която девойките трябваше да смъкват чорапите си в цялостен със слузна течност басейн. Най-добро показване записа Пам, която заслужи купата „ хазаин на вечерния коктейл “ и правото да дефинира с кои от участничките Евгени да се усамоти в градината на имението. Коктейлът обаче приключи пагубно, откакто Габи и Елисавета взеха решение да бойкотират Пам и прекъснаха уединението на Евгени с една от избраниците ѝ – Ирина.

Есеистката реагира остро на постъпката им, която дефинира за извънредно недостойна, а Габи, от своя страна, за пръв път избра да не подходи с типичното си възприятие за комизъм и непосредствено избухна, изричайки обидни прилагателни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР