Пиротехническо средство е убило 8-годишното дете в Мездра. Това е

...
Пиротехническо средство е убило 8-годишното дете в Мездра. Това е
Коментари Харесай

Пиратка убила 8-годишното дете?

Пиротехническо средство е умъртвило 8-годишното дете в Мездра. Това е водещата версия за гибелта на момченцето, което е внук на някогашния народен представител от Българска социалистическа партия Тома Томов /Евророма/.

8-годишното дете бе открито мъртво на улица в Мездра с голяма рана на шията. Веднага е било откарано в болница, само че лекарите единствено установили гибелта му. Заради раната на врата лекарите в първия момент помислили, че става въпрос за захапване от куче. Прегледът обаче посочил, че раната е резултат от избухнало пиротехническо средство, прекъснало витално значими артерии. За какво тъкмо става въпрос, ще е ясно на следващия ден заран, когато се чака брифинг на полицията по случая.

Сигналът за трагичния случай е подаден минути след 17 часа на телефон 112. По данни на полицията по тялото на детето няма следи от принуждение. Не става въпрос за ликвидиране, а за трагичен случай.

Най-умното и най-хубавото дете в квартала, постоянно поздравяваше – общително, възпитано, сподели пред бТВ комшия. Родителите на детето, афектирани от случилото се, се спречкали с пристигналите на място медици, само че до ескалация на напрежението не се е стигнало.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР