Пилотите във Формула 1 имат поне още месец и половина

...
Пилотите във Формула 1 имат поне още месец и половина
Коментари Харесай

Формула 1 минава онлайн

Пилотите във Формула 1 имат най-малко още месец и половина нежелана почивка, откакто стартът на сезона бе анулиран. Най-рано през май ще има надпревари на писта, което не пречи на съперниците и сътрудници освен от Ф1, само че и от други моторни съревнования, да провеждат такива онлайн. И без това би трябвало да седят у дома.
Инициатор на концепцията, както проличава от обява в неговия профил в Инстаграм, е Жан-Ерик Верн, първенец във Формула Е, който изкара няколко сезона в отбора от Ф1 " Скудерия Торо Росо ". Той прикани сътрудници да се включат в конкуренцията.
Макс Верстапен, Пиер Гасли и Ланс Строл от Ф1, както и няколко асове от други моторни надпревари, потвърдиха че " са в играта ".
Себастиан Фетел също прояви интерес с обособена обява, като евентуално надпреварата ще бъде направено по този начин, че да може да бъде следено от почитатели, ще го излъчва и YouTube.
Има и хрумвания за название, като най-любопитното е NotGrandPrix (Не е Гран При), и ще бъде в онлайн платформа на виртуалната Формула 1.
Първоначално датата бе 15 март, само че към този момент стартът се отсрочи и се чака да се случи през днешния ден или на следващия ден.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР