Пиарът на партия ГЕРБ Севдалина Арнаудова коментира чата си с

...
Пиарът на партия ГЕРБ Севдалина Арнаудова коментира чата си с
Коментари Харесай

Пиарът на Борисов: Не крия, че познавам Гешев

Пиарът на партия ГЕРБ Севдалина Арнаудова разяснява чата си с основния прокурор Иван Гешев, сниман по време на съвещанието на правната комисия. Тя уточни, че имала връзка и с Мая Манолова, и с Христо Иванов, и с президента, и със брачната половинка му. " Всички си обсъждат протичащото се в Народното събрание. Нормално е да познавам всички ", сподели Арнаудова. По думите ѝ с Гешев са обсъждали изявленията в правната комисия, а тя не крие, че го познава.

" Христо Иванов и Лозан Панов дали си пишат ", попита водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. " Ще ѝ взема като моя телефон, нито има човечета, нито нищо. Казах ѝ вече да не си написа с други мъже и единствено на мен да ми праща сълзички, муцунки. С Мая Манолова може, тъй като и аз съм си чатил много с нея, само че не надзървам на никого в телефоните ", сподели Борисов. 

Никога не ми е бил забавен президентският пост, съобщи ръководителят на ГЕРБ, който посети Перперикон заедно с последователи и деятели на партията. Той добави, че напълно скоро от ГЕРБ ще обявят кандидата си за президент. Най-вероятно ще се явят на президентските избори още веднъж в коалиция със Съюз на демократичните сили. Най-добре би било да има обща кандидатура за президент на демократичната общественост, счита Борисов.

На въпрос дали е подготвен още веднъж да бъде министър председател, той отвърна " по-подготвен няма ".

Бившият министър председател още веднъж подлага на критика президента Румен Радев и назова актуализацията на бюджета, призната от Народното събрание, популизъм:  " Защо е този популизъм? Не беше разяснено на хората, че става въпрос за актуализация на миналогодишния бюджет. Всички тези партии, които гласоподаваха в куп, водени от Йордан Цонев и Движение за права и свободи, гласоподаваха бюджет единствено за няколко месеца, а за какво не гласувахте за цялата година, с цел да забележим по какъв начин ще излязат доходи и разноски? 135 млн. лева костват новите избори плюс предходните два вота стават близо половин милиард изхарчени неверни пари. "

Лидерът на ГЕРБ разяснява и идните парламентарни избори: " Такова шоу, като в настоящия парламент феновете не са гледали и в предаването на Слави Трифонов. Какво ще реализиран новите избори? Какво ще се промени сред партиите, с цел да се заобичат и да създадат държавно управление? Тогава цялата виновност Радев ще трансферира върху партиите и ще излезе изсъхнал от водата, а всички тези в Народното събрание може да ги няма. "

На въпрос по какъв начин ще разяснява възможния политически проект на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев, Борисов отговори, че приветства всеки нов политически план:  " Аз обаче не видях нищо да се случва нито във финансите, нито в стопанската система. Виждам единствено протестиращи браншове във всеки един отрасъл. "

За " абсурда 500K "  и изказванията, че Татяна Дончева от " Изправи се БГ! Ние идваме! " се опитвала да подкупи Радостин Василев от Има Такъв Народ, Борисов разяснява: " 500K може да е 500 кинта, кила, каймета. Но Тошко Йорданов сподели, че е рушвет по 500 хиляди лв. на народен представител. Как да го разгадавам? Това го сподели господин Йорданов. "  
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР