ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, че днес стадион Хювефарма Арена“

...
ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, че днес стадион Хювефарма Арена“
Коментари Харесай

Продължава продажбата на билети преди срещата между Лудогорец-Олимпия

ПФК Лудогорец уведомява всички почитатели, че през днешния ден стадион „ Хювефарма Арена “ отваря порти в 19:45 часа , оповестиха от спортния клуб. Това е първият мач от II прелиминарен кръг на Шампионската лига против първенеца на Словения Олимпия /Любляна/.

Клубът припомня, че сега се продават билети на клубната база в Разград , както и на билетната каса на улица „ Васил Левски “. Днес гишето ще работи до началото на мача, а билети могат да се вземат и от ТУК . Призовават се почитателите да дойдат на стадиона по-рано, с цел да се облекчи пропусквателния режим.

Лудогорец оповестява, че на „ Хювефарма Арена “ няма да бъдат допускани почитатели в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети , пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени. ПФК Лудогорец припомня, че всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани.

Присъстващите с лица под 18 години би трябвало да показват попълнена декларация за аставник. Такива се раздават персонално при покупката на билет . Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев даде конференция преди семейството на Олимпия Любляна от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

„ Условията не можем да ги избираме, надяваме се, че ще е малко по-хладно в 21,45 часа, само че без значение каква ще е температурата, то и за двата тима тя е идентична. Пред нас стои един много сериозен съперник, с цел да се представим на равнище и да вземем добър резултат “ , стартира Петев. Относно неприятния старт на сезона , експертът разяснява:

„ Случват се такива моменти на всеки тим. Надявам се да сме си взели поука от двете загуби. Последните ни два мача демонстрираха, че сме напипали правилния темп. Вярвам във всички момчета, които ще вземат присъединяване, че ще се показват на равнище. Истината беше, че играхме срамно. Трябва да си споделяме истината и това да ни е обеца на ухото и да знаем, че когато не подхождаме съсредоточено, то е доста евентуално такива резултати да се случват. “

„ Доста мачове изгледах на Олимпия. От месец и половина имат нов треньор. Всеки човек е друг. Казах първоначално, че това е много добър тим. Имат доста положителни играчи, само че значимо е ние по какъв метод ще им позволим да разпрострат своя капацитет. Всичко си зависи от нас. Когато изживееш тежки моменти, би трябвало да си вземеш поука. Това към този момент е претърпяно от нас. Изиграхме два положителни мача, с сила и считам, че момчетата ще се показват на равнище “, сподели още Петев.

„ Когато стане всичко факт със Сундберг, вие първо ще разберете. Важен е мачът. Всеки може да приказва каквото си желае и има цялостното право. Знаете по какъв начин се случват при нас нещата – когато има нещо съответно, ще се знае. Квадво Дуа е подготвен да играе с Олимпия. Напълно е допустимо да има изходящи прехвърляния при нас. Трансферният интервал свършва след месец и половина, тъй че всичко може да се случи “, сподели още той.

„ Всеки поставя старания в тренировките. Кой по кое време ще играе взимам решение аз. Аз съм удовлетворен от цялата група, само че е значимо в мачовете “, добави Петев на въпрос за Тодор Неделев.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР