ПФК Лудогорец публикува на официалния си сайт позиция за интервюто

...
ПФК Лудогорец публикува на официалния си сайт позиция за интервюто
Коментари Харесай

Лудогорец реагира на случая Ешпиньо

ПФК Лудогорец разгласява на формалния си уебсайт позиция за изявлението на някогашния играч на тима Фабио Ешпиньо, обещано пред португалска медия. От клуба показват и целия текст на диалога с португалеца, който е наличен единствено за клиенти на изданието " Трибуна Експресо ".  

" По мотив тиражираното изявление с някогашния халф на Лудогорец Фабио Ешпиньо Ви осведомяваме, че смехотворните и преднамерени изказвания за манипулирани проби за допинг от български играчи се касае за неакуратен или съзнателно сбъркан превод. Играчът, който остави диря в тима с първото историческо присъединяване в групите на Шампионската лига, приказва в изявлението за проби за хидратация, които се вършат към този момент регулярно в много български клубове, а от по-отдавна в топ тимовете в Европа. Този вид проби се вършат постоянно преди подготовка и постоянно преди мач за да се откри степента на хидратираност на състезателите. На управлението на Клуба са известни случаи, в които играчи са опитвали да заблудят медицинския щаб, че са хидратирани, поставяйки вода в урината си и по този метод да избегнат санкции по вътрешен устав. В случая Ешпиньо в смехотворна форма разказва, че някои са наливали студена вода и са станали за смях пред доктора. 

Интервюто на Ешпиньо е налично и всеки, който владее португалски и държи на обективната истина може да го прочете в оригинал.Съветваме медиите да прекратят тиражирането на искрено погрешна информация в противоположен случай Лудогорец  ще предприеме незабавни дейности и ще потърси по правосъден ред отговорност от отговорните лица ", написаха от клуба.

А другояче като постоянен участник в евротурнирите Лудогорец е под непрекъснат мониторинг от УЕФА и прецизен надзор за взимане на неразрешени субстанции ", споделя в позицията на българския футболен първенец.


















19:00 23/01 21:45 23/01 22:00 23/01 22:00 23/01






























--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР