Певицата Тита преживява бурна любовна връзка с милионера Калоян Арсенов,

...
Певицата Тита преживява бурна любовна връзка с милионера Калоян Арсенов,
Коментари Харесай

Певицата Тита заби милионерски син и не спира да нажежява със СНИМКИ

Певицата Тита претърпява бурна любовна връзка с милионера Калоян Арсенов, наследник на някогашния министър на околната среда и водите Долорес Арсенова.

Едрогърдата „ антилопа “ и заможният милионерски правоприемник са гаджета от към месец, като тогава Тита употребява всяка опция, с цел да споделя 5-звездния живот на Калоян в Дубай. В Емирството Арсенов развива строителен бизнес и търгува с медикаменти, а с цел да следи вложенията си, още преди година брои над 2,5 милиона $ за тузарска къща в частен жилищен комплекс с стеснен достъп за простосмъртни.

Преди дни Тита разгласява мощно разголена своя фотография от последната аудиенция при възлюбения си Калоян в Дубай като че ли да подразни който би трябвало.

Близки до пеещето миньонче с голям бюст разкриха пред „ Уикенд “, че тя желала да подскаже на бившето си гадже – ММА боеца Недко Николов, че към този момент е трайно обвързана с Калоян Арсенов. Сред младото потомство синът на Долорес Арсенова е надалеч по-известен от майка си, само че не поради сполучлива своя кариера, а поради безбройните си интимни завоевания през последните години.

През леглото на министерския правоприемник са минали редица плеймейтки и певици. Арсенов беше женен за малко, преди да се разведе след плевел скандал със брачната половинка си Сара, която и до през днешния ден разнася из богаташка София нелицеприятни данни със смайващи детайлности за интимните му щения, откакто го сварила на шаблон в непредвидена компания.

Близки до Калоян Арсенов обаче споделят, че баровецът е мощно вдлъбнат по Тита и се надява на продължителна любовна връзка с нея. Още занапред певицата провежда снимането на нов музикален клип в Дуба, окрилена от обещанието за обилно финансиране. Снимките ще започват късно есента, когато спаднат жегите в Дубай, а съгласно мълвата за музикалния план Арсенов ще наеме 50-метрова яхта от съветски милиардер и ще финансира под наем полет и едноседмичен престой в Дубай на режисьори, оператори и голям брой статистки.

Приятелки на Тита също подтикват едрогърдата певица да се обвърже трайно за Арсенов и най-сетне да разтури връзките си с Недко. Разправят, че Тита към момента изпитва мощни чунства към здравеняка от Ахелой, който напоследък не спирал да я бомбардира със сърцераздирателни есемеси и апели още веднъж да се съберат и да дадат късмет на любовта си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР