Певицата Сузанита кърми своя наследник и успява да замрази мляко

...
Певицата Сузанита кърми своя наследник и успява да замрази мляко
Коментари Харесай

Майката на Сузанита ѝ изпраща природни продукти, за да помогне на младата майка

Певицата Сузанита кърми своя правоприемник и съумява да замрази мляко във фризера за последващи хранения на своето бебче. Това показа пред " България през днешния ден " щастливата майка на изпълнителката Шенай Кузева.

Тя към момента не е видяла онлайн сладкия Матиас, поради простуда. Но изпраща праща мед с орехи и други естествени артикули на младата майка, с цел да ѝ помогне с подсилването на организма.
 
                           

" Отстрани се пробвам да се грижа за нея. Мъчно ми е, че не съм до тях, само че и това ще стане. После всички ще се редуваме, без да се ревнуваме ", смее се радостната баба на пеленачето. Матиас пристигна със секцио на бял свят в последния миг, поради огромните си размери вместо по натурален метод, какъвто лекарите от пловдивската болница " Селена " и Сузи предвиждаха по време на бременността, написа HotNews.bg.

" Бебето е доста добричко и чинно, стига да се е нахранило. Марк неразделно оказва помощ на Сузи. Редуват се през нощта да стават и да го хранят. Все едно цялостен живот е гледал деца. Зет фантазия е! Или го има, или го няма един мъж това ", споделя Шенай.
                             

В понеделник са свалили конците на Сузи и възобновяване й върви по проект. Макар и още с болки при придвижванията, естествени за следоперативния интервал на родилките, щерката на Шенай не се оплаква.

" Сузи ми споделя, че не помни всевъзможни болки, като му види личицето. Всеки ден и всяка секунда благодаря на Бог, че всичко мина добре. Всички към този момент спим по-спокойно ", споделя още Шенай и прибавя, че другата й щерка, която също има момче (на 1,6 година - б.а.), дава препоръки и упътвания на Сузанита за кърменето и всичко належащо за една млада майка в първите дни след раждането.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР