Певицата Софи Маринова чака внуче. Това обяви тя още преди

...
Певицата Софи Маринова чака внуче. Това обяви тя още преди
Коментари Харесай

Нов член в семейството на Софи Маринова

Певицата Софи Маринова чака внуче. Това разгласи тя още преди сватбата на обичания си син- Лоренцо. Той ще се дами за прелестната Мария.

Изпълнителката сега се пече на един от плажовете в Несебър с гиздавата си снаха. Мария Лалева и синът на певицата Лоренцо възнамеряват женитба за следващата година, а през това време годеницата е компактно със фамилията на Софито. Маринова показа в нета по какъв начин тъпче снахата с разнообразни лакомства, тъй като желае тя да я подари със " златно внуче ". 
-->
" Сладка снахичка за сладко внуче ", разгласи Софи под снимки, на които всички си пийват коктейли на плажа. Само няколко дни преди присъединяване си в дискотека в Несебър Маринова заведе Мария на брега на морето да се повеселят по женски. Коктейли, шапки на " Диор " и майчински кокчета обраха лаврите в профила на фолкдивата. Младата младоженка е засмяна до уши в компанията на известната си свекърва. Другите усмихнати мами не са известни, само че най-вероятно точно певицата забавлява женската компания. От устата на Маринова с изключение на необикновен глас постоянно извират и незабравими лафове и бисери.

Макар Лоренцо напълно неотдавна да показа фотоси на годеницата си, майка му няма задръжки и пуска фотос след фотос дружно със снахата. На тях двете наподобяват като близки приятелки.

Лоренцо и Мария се залюбват още в учебно заведение, даже седят на един чин. Двамата са извънредно близки, а тази година синът на Софка предложи брак на гаджето си и Мария одобри. Подробности за сватбата още няма, като се изключи че тържеството ще се състои през март следващата година, написа HotArena.net.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР