Певицата със 100-каратова усмивка и енергия, способна да задвижи електроцентрала,

...
Певицата със 100-каратова усмивка и енергия, способна да задвижи електроцентрала,
Коментари Харесай

Люси Дяковска пусна дует с най-известната драг кралица в Германия

Певицата със 100-каратова усмивка и сила, способна да задвижи електроцентрала, Люси Дяковска, още веднъж нападна музикалните чартове в Германия. Близо година, откакто се трансформира в абстрактен мотор за събирането на обичаната момичешка група " No Angels ", звездата ще показа новата си ария, предопределена за немския пазар.

Вместо със Санди Мьолинг, Надя Бенаиса и Джесика Валс тя този път сплотява старания с една от най-известните мил кралици в страната - Марсела Рокфелер. Песента им носи името Liebe Ist Alles (в превод - Любовта е всичко).

А криптираните им изявления в Инстаграм, отдадени на любовта, предизвикаха мнозина да си помислят, че се носят на крилете на любовта.
свързани новини4315на 15.12.2021
" Двама постоянно са по-добри от един! И когато намерим този човек, това е всичко, което има значение в живота! ", написа българката под собствен фотос с Марсел Кауп, който в действителност се крие под гримовете на Марсела.

33-годишният реализатор се прочу в Германия още през 2010 година, когато направи усещане като подражател на Лейди Гага в риалити предаването " Суперталантът ". Въпреки, че получава зелена светлина да продължи напред, тогава Кауп се отхвърля от шоуто. Само четири години по-късно обаче се завръща триумфално и печели формата. Тогава на едно от първите си представяния актьорът се дегизира като Кончита Вурст - различен реализатор със статут на мил кралица, който завоюва Евровизия по-рано в същата година.

Въпреки плана отвън " No Angels " Люси Дяковска не се е отказала от ренесанса на момичешката група. Рестарта на бандата бе призната с огромна еуфория от почитателите им предходната година. Певиците възнамеряват и огромен концерт в Берлин тази година, на който да показват последния си албум. Той ще се организира на 18 юни, а близо 4000 билета за събитието бяха разграбени още в първите часове от стартирането им в продажба.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР