Певицата показа разкошния си дом, в който сега се шири

...
Певицата показа разкошния си дом, в който сега се шири
Коментари Харесай

Вижте приказния дом на Анелия

Певицата сподели луксозния си дом, в който в този момент се шири щерка й Ивон

Поп фолк звездата Анелия най-накрая сподели палата си, който остави на щерка си, откакто към този момент живее при новото си гадже Любомир Захаринов. При Алекс Сърчаджиева в предаването “Животът по автентичен случай певицата показа най-съкровените си секрети и най-любимите си кътчета. Пред работещите камери на БТВ Анелия разведе почитателите в дома си като сподели къде в този момент живее щерка й, която е на 18. Фолк певицата разведе феновете си съвсем на всички места из просторната къща, обзаведена в светли тонове. Започна с мястото, където обича да релаксира на мека мебел, а на стените се виждат огромни картини, които способстват за уюта на ситуацията.

Анелия предизвести почитателите да не се чудят за какво подовете нямат килими. С Ивон отглеждат три кучета, а те пишкали на всички места и ги принудили да оставят подовете  голи. Там се вижда и обичания диван на Анелия, от който околните й и тя гледат забавни филми на мира.

Певицата има и цяла сбирка от картини, рисувани  от Ивон през нейното детство. Личи си, че щерка й има гений, макар, че не се е занимавала професионално, а е самоука.Анелия се похвали с прелестната си кухня. Която в този момент се поддържа от Ивон, а майка й малко обезпокоена се чудеше дали е измила чиниите си.Фолк фурията, която е 20 г на сцената има впечатляващо количество награди, които пази.  А също така има и огромна сбирка от чаши за алкохол, които са й подарък, макар, че не близва пиво. Както и доста облекла, само че не обича да се затрупва с разнообразни движимости, а ги подарява.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР