Певицата Михаела Филева, която това лято осъществи своето национално турне

...
Певицата Михаела Филева, която това лято осъществи своето национално турне
Коментари Харесай

Михаела Филева дава стипендия на даровито дете

Певицата Михаела Филева, която това лято реализира своето национално турне " Ин и Ян " и пя под съпровода на симфоничен оркестър, стартира нова благотворителна самодейност.

Желанието й е да помогне на надарено дете като заплати музикалните му уроци, а за задачата продава част от театралните си тоалети. Това разгласи самата тя в обществените мрежи.

" С неспокойствие споделям нещо вдъхновяващо, с което се понечвам. Знаете, че имах ужасно концертно лято. Националното ни турне " Ин и Ян " с моята музика показана в мащаба на симфоничен оркестър под диригентската палка на Максим Ешкенази, беше същинска магия. Ще потърсим нови притежатели на доста от концертните рокли, с които излизах на сцената, а със събраните средстава ще дам еднократна на едно надарено дете, което ще може в границите на половин година да посещава уроци по пеене при някои от най-хубавите вокални педагози в България ", разгласи Михаела в Инстаграм.
свързани новини24730на 24.08.2021
В обявата си тя обясни и изискванията за кандидатстване за стипендията и уточни, че право да се включат имат деца до 18-годишна възраст. Заявление бяха одобрявани до 23.11.2021 в това число.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР