Певицата и актриса Мила Роберт, дъщерята на Ваня Щерева, стартира

...
Певицата и актриса Мила Роберт, дъщерята на Ваня Щерева, стартира
Коментари Харесай

Мила Роберт: Да бъдем открити в грешките си

Певицата и актриса Мила Роберт, дъщерята на Ваня Щерева, започва личен влог във връзка изключителната обстановка. Всяка седмица в канала си в YouTube тя ще провокира феновете с ново видео. Темата на нейния първи епизод е „ Всичко, с което не се гордея “. Според Мила се намираме в особено време, през което да пишем ясно и почтено за всичко, което сме загърбвали до момента.

„ Предизвиквам всеки от вас да си направи лист с нещата, които е загърбвал до в този момент, и да го показа. Нека бъдем открити в грешките си. Ако не ви се споделя, го направете за себе си, само че го направете. Сега е времето за вътрешна смяна, с цел да можем да излезем по-силни от къщите си. А не да седим и просто да чакаме зелена светлина и да се окаже, че сме същите и без смяна “, споделя във видеото си младата изпълнителка.

„ Мисля, че в този момент е времето да си признаем всичко, което ни спъва. Трябва да бъдем почтени, другояче ще умрем от досада и смут в личните си кожи. Проектът цели почтеност – най-малко в тези времена “, добавя Мила. 

Очаквайте ново видео в канала на Мила Роберт всяка неделя от 22:22 часа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР