Певицата Гери Халиуел отбеляза своя юбилей с пищно парти в

...
Певицата Гери Халиуел отбеляза своя юбилей с пищно парти в
Коментари Харесай

Емоционална прегръдка на Виктория Бекъм и Ема Бътън предизвика лавина от коментари

Певицата Гери Халиуел означи своя празник с охолно празненство в дома си в Оксфордшър. Гери танцува дружно със своите колежки от Spice Girls на шлагера им “Say You`ll Be There ". Джинджър Спайс навърши 50 години през август и възнамерява празненството си за септември, само че го отсрочи поради гибелта на кралица Елизабет II.

Този уикенд Халиуел беше забелязана да се вихри дружно с 48-годишната Виктория Бекъм и 46-годишната Ема Бънтън на дансинга под съпровода на тяхната ария от 1996 година. Спорти Спайс – Мел C също участва на тържеството, макар че не бе снимана от фотографите. Според осведомени Мел В също е почела празника на своята колежка, което значи, че всички пет девойки от емблематичната група са съумели да се съберат за събитието, написа " Телеграф ".

Певицата чества в компанията на своя съпруг Крисчън Хорнър и 16-годишната си щерка Блубел, родена от любовта й с режисьора и сценарист Саша Джервази. 

Интересен миг от вечерта се оказа прочувствената прегръдка, която споделиха Виктория Бекъм и Ема Бътън, до момента в който слушаха дружно най-големия хит на групата " Wannabe ". Снимките на двете звезди обиколиха обществените мрежи и провокира лавина от мнения, емотикони със сърчица и благопожелания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР