Певицата Белослава стана баба за първи път. Дъщеря й Божидара

...
Певицата Белослава стана баба за първи път. Дъщеря й Божидара
Коментари Харесай

Сълзи от щастие! Певицата с пиянска изцепка Белослава стана баба на момиченце

Певицата Белослава стана баба за първи път. Дъщеря й Божидара я подари с внучка, кръстена с прелестното име Рая. Гордият баща е катерачът, предан и на windsurf Васил Чаушев, предава Блиц. Това е първо дете за двамата влюбени.
Новината става ясна от Инстаграм профила на красивата Божидара, която помести фотография на дребната в профила си и я приветства с думите „ След дълго очакване, най-сетне се запознахме! “
Под обявата незабавно заваляха поздравления, като всички пожелават на дребната Рая да бъде доста здрава и да пораства щастлива и безгрижна.
В профила на певицата Белослава обаче по нищо не проличава, че към този момент е горда баба. Все отново това е една прелестна вест, която ще разведри всекидневието на изпълнителката на „ Има знамение, няма друго “ след проблемите й с полицията.
Белослава бе хваната да кара след приложимост на алкохол (1,25 промила) в дребните часове на нощта. На певицата са предявени обвинявания, само че към момента няма издадена и влезнала в действие присъда за действието. То е първо нарушение на изпълнителката, която обществено се извини за станалото.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР