Певицата Антоанета Линкова, по-известна с музикалния си псевдоним Роксана, се

...
Певицата Антоанета Линкова, по-известна с музикалния си псевдоним Роксана, се
Коментари Харесай

Певицата Роксана се оказа водач на листа от партията на Радостин Василев

Певицата Антоанета Линкова, по-известна с музикалния си псевдоним Роксана, се оказа лидер на листа на партията на Радостин Василев.

Формацията му, носеща името " МЕЧ ", ще опита да влезе в идващото Народно заседание със съдействието на " работливи и известни българи ".

" В листите ни в цяла България има млади, почтени, честни и работливи българи, с доста необятен набор на експертиза и знания. Водачи в листите на Политическа партия МЕЧ ще бъдат и известни българи като първенеца по автомобилизъм Румен Дунев, Кралицата на ромската музика певицата Антоанета Линкова - Роксана, проф. Николай Радулов, Красимир Манов - енергиен специалист, доктор Теодора Личева и доста други ", написа Василев в своя обява във Facebook.

Роксана ще води изборната акция за парламентарния избор и листата с кандидат-депутати на МЕЧ в Монтана. Тя стартира независимата си кариера като певица след присъединяване си в риалити формата „ Стани попфолк звезда “, част от „ Шоуто на Слави “. Неин кръстник е точно Слави Трифонов, който слага псевдонима ѝ. След това тя взе участие и в „ Гласът на България “, където доближава до финала.

През 2010 година от предаването „ Ромски свят “ на Българска национална телевизия снимат филм за Роксана и фамилията ѝ.

През 2022 година певицата закупи известност около хрумката си да направи кавърверсия на ромски език на песента " Halo " на Бийонсе.

Преди месеци в телевизионно студио тя разяснява и случая с певицата Диона, която беше хваната да кара в столицата с позитивна проба за кокаин.

„ Тя е доста рационален човек. Всички сме хора и бъркаме, значимо е да си взимаме поука. Диона беше смутена от случилото се ”, сподели Роксана в ефира на NOVA.

Радостин Василев стана народен представител през 2021 година - първо от листата на " ИТН " (ИТН). Беше определен за министър на спорта в кабинета на Кирил Петков, а няколко месеца по-късно напусна Има Такъв Народ дружно с още няколко съпартийци в символ на противоречие против свалянето на съдружното ръководство с мандат на " Продължаваме промяната ".

Два пъти беше определен за народен представител от листите точно на Политическа партия, само че в последна сметка напусна и тази група, като персонално провокира абсурда с изтеклите аудиозаписи от заседание на партията. След това Василев остана самостоятелен народен представител и учреди МЕЧ.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР