Певицата Анн-Джи, която е наполовина украинка, разкри, че е силно

...
Певицата Анн-Джи, която е наполовина украинка, разкри, че е силно
Коментари Харесай

Певицата Ан-Джи: Роднините ми в Украйна живеят под земята, руснаците стрелят на месо

Певицата Анн-Джи, която е на половина украинка, разкри, че е мощно разтревожена за роднините си в Украйна.

"Роднините ми не могат да се измъкнат от Украйна. Крият се в бункерите. Техни съседи се пробваха да изоставен Харков. Тръгнали са, но са се уплашили, тъй като руснаците стрелят на месо и не разрешават на никого да напусне града ", показа тя "България Днес ".

Майка ѝ е родом от бомбардираната страна. В страната, атакувана от Русия, рапълката има няколко братовчеди. Гласовитата русокоска, която е и "Мис Фитнес ", е непрестанно нащрек със протичащото се размирната зона.

"Близките ми в Украйна търсят метод да се придвижат на Запад. Имаме родственици в Германия, които се пробват да намерят междина и да ги избавят от пъкъла. От толкоз дни подземен се бяха разболели. Сега към този момент са по-добре. Чуваме се съвсем всеки ден. Страшно е! ", споделя още Анн-Джи.

Певицата е родена в Харков. Там тя живее до 3годишната си възраст, след което се мести със фамилията си в България. Всяка година обаче тя пътува до Украйна при роднините си.

Певицата споделя безпокойството си от протичащото се в Харков. "Градът е опустошен. Голяма част от постройките са в руини. Блокът, в който съм израснала, към момента не е обиден от ракетите. Явно руснаците си хабят бомбите за по-големи жилищни блокове. Война е. Тъжна панорама са разрушените здания “, споделя изпълнителката.

"Нито руснаци, нито украинци желаят тази война. Единствен отговорен за спора е Путин ", прибавя още Анн-Джи, осъждайки грубо дейностите му.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР