Певецът Тото ( от група СкандаУ“) скри всичките си видеа

...
Певецът Тото ( от група СкандаУ“) скри всичките си видеа
Коментари Харесай

Тото влезе в затвора след скандала с Тити. Oбяви, че е жертва и ,,опасен“ за демократичния ред

Певецът Тото ( от група „ СкандаУ “) скри всичките си видеа след абсурда с Тити Папазов и всеобщото възмущение на народа, че се смее на историята на госта си, в която споделя по какъв начин е остригал някогашната си другарка.
Чрез клип Тото се изрече жертва на кенсъл културата, предав show.blitz.bg. В него приказва за историята на понятието, което, съгласно клипа, се корени още от антична Атина.
„ Опасен “ за демократичния ред “, разказва себе си Тото. Във видеото той се намира в пандиза. Облечен е в типичните пандизчийски облекла – оранжеви. В клипа се изяснява по какъв начин в антична Атина видни поданици на града били гонени за цели 10 години, тъй като ги считали за „ евентуални тирани “. Това ставало с гласоподаване, а се оказвало, че огромна част от вота за един човек била написана с еднакъв почерк. Гонени били даже видни пълководци.
На феновете незабавно им направи усещане, че мненията под видеото са неразрешени.
Близки до артиста разкриват, че сега той се намира в страшна меланхолия и изобщо не знае по какъв начин ще продължи напред. Твърде евентуално с група „ СкандаУ “ и Тото да е свършено, защото непрестанно след случката им отпадат участия, рекламодатели се отхвърлят от тях. Може би всичко ще отшуми за няколко дни, както всичко друго в благата ни татковина и хората ще не помнят.
Но е реалност, че сега Тото губи позиции, фенове и пари. А надали, в случай че върне в миналото предаването си, ще има посетители, които биха му се доверили и биха разказали шокиращи истории, на които се държи целия канал на Тото.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР