Певецът Кристиан Костов, който се класира втори на миналогодишното издание

...
Певецът Кристиан Костов, който се класира втори на миналогодишното издание
Коментари Харесай

Кристиян Костов забърса световна шампионка СНИМКА

Певецът Кристиан Костов, който се класира втори на миналогодишното издание на Евровизия забърса двукратната международна и европейска шампионка и двукратната олимпийска сребърна медалистка по фигурно пързаляне Евгения Медведева.

Красавицата се опита да отклони слуховете за спекулация посред им, споделяйки, че това, което ги свързва е работата им. Феновете бързо отвърнаха изявленията й, разпространявайки техни общи снимки, на които двамата наподобяват много близки. Любопитна детайлност е, че Медведева танцува под звуците на песента на Кристиан Beautiful Mess по време на церемония вечерта на провелото се през уикенда Гран при при „ Скейт Канада “, написа " Телеграф ".

Евгения споделя, че двамата се срещнали по време на присъединяване в предаването „ Нека приказват “, преди към половин година. Докато Кристиан не разяснява връзките си със международната шампионка, тя не стопира да акцентира, че това, което ги свързва е работата. „ Постоянно поддържаме връзка и се поддържаме един различен в сложните моменти. Това е дружба, която желаеме да задържим “, споделя Евгения и добавя, че не излизат като гаджета, а като другари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР