Певецът Крис Браун е обвинен в изнасилване, предадоха Ройтерс и

...
Певецът Крис Браун е обвинен в изнасилване, предадоха Ройтерс и
Коментари Харесай

Крис Браун се сдоби с обвинение в изнасилване

Певецът Крис Браун е упрекнат в обезчестяване, предадоха Ройтерс и Франс прес. Жена, чието име публично не се оповестява, е подала тъжба против изпълнителя в съд в Лос Анджелис. Тя твърди, че Браун я е упоил и изнасилил на яхтата във Флорида през декември 2020 година

Обявилата се за жертва желае обезщетение от 20 милиона щатски $. Гражданският иск е подаден от името на Джейн Доу, представяща се за музикантката и хореографка.

Тя споделя, че е била поканана от артиста на яхта. Браун предложил пиво, което тя приела и двамата обсъждали кариерата й, излиза наяве от жалбата. След втората напитка обаче дамата внезапно се почувствала дезориентирана и физически нестабилна. Певецът я завлякал в спалнята, свалил бикините й и правил с нея секс без единодушието й, написа в документите, подадени в съда.
свързани новини4965на 16.06.2019
От жалбата излиза наяве, че Крис Браун се обадил на ищцата ден след случая, като й споделил да вземе противозачатъчно хапче, с цел да предотврати опция от зачеване. Тя твърди също, че са се виждали още два пъти по-късно. Жената се оплаква, че страда от внезапни " промени на настроението, загуба на вкус, паник офанзиви и има заплаха да се самонарани ".

За коментар не са открити нито юрист, нито представител на артиста, предава Българска телеграфна агенция.

В профила си в Инстаграм Браун написа: " Когато осъществявам музика или планове, " ТЕ " се пробват да пускат същински неистини ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР