Певецът Карлос Марин от квартета Ил Диво почина на 53

...
Певецът Карлос Марин от квартета Ил Диво почина на 53
Коментари Харесай

Карлос Марин от квартета Ил Диво почина на 53 години

Певецът Карлос Марин от квартета " Ил Диво " умря на 53 години, предава Би Би Си.

Той беше настанен в болница по-рано този месец и групата анулира коледното си турне във Англия. Тогава сътрудниците на Марин от " Ил Диво " оповестиха, че се молят за възобновяване му. Причината за хоспитализацията на изпълнителя не беше обявена.

Според в. " Ел паис " Карлос Марин е бил настанен в клиника в Манчестър и подложен в изкуствена кома. Не се оповестява болестта, от което е страдал.

Певецът " ще липсва на приятелите, фамилията и феновете си ", написаха в " Туитър " членовете на " Ил Диво ". " Никога няма да има различен глас или дух като Карлос ".

Мъжкият квартет " Ил Диво " беше образуван по концепция на продуцента Саймън Коуел през 2003 година Покойният Марин, който е роден в Германия, само че дълго време е живял в Испания, беше баритон. Колегите му от групата Урс Бюлер и Дейвид Милър са тенори, а Себастиен Исамбард - поп реализатор.

Сред шлагерите на " Ил Диво " са " Regresa a Mi (Unbreak My Heart ", " The Time Of Our Lives ", " I Believe In You ", която направиха дружно със Селин Дион, както и кавър на " Hello " на Адел.

Групата има продадени над 30 милиона записа, 160 златни и платинени диска в над 33 страни, написа на уеб страницата на " Ил Диво ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР